Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Spinning

Fietsen op muziek op de allernieuwste spinningbikes met behulp van verschillende weerstanden en levels. Een les spinning geeft naast een hoog calorieverbruik ook een verbetering van de conditie, vermindering van het lichaamsgewicht, verbetering van de lichaamssamenstelling en verbetering van het spieruithoudingsvermogen. Voor deze les is het zeker aan te raden om een bidon en handdoek mee te nemen.
 

Neem een handdoek mee (verplicht).

 

Gebruiksregels
Als je deelneemt aan het sportaanbod van Olympos, dien je je aan de gebruiksregels te houden. Neem kennis van alle regels vóór je naar Olympos komt. Samen zorgen we er zo voor dat iedereen veilig en verantwoord kan sporten.

 

Reserveren
 • Vooraf online een plek in de les reserveren is verplicht. Kom niet naar Olympos als je niet gereserveerd hebt. 
 • Reserveren kan in tabel hieronder vanaf 7:30 uur twee dagen vóór de dag waarop de les plaatsvindt.
 • Heb je geen OlymPas, dan kun je bij het reserveren van je plek in de training online een OlymPas aanschaffen voor een dag, maand of jaar. Klik hier voor de tarieven.
 • Omdat we zo veel mogelijk OlymPashouders plek willen bieden, vragen we je om niet meer dan 2 groepslessen per week te reserveren. 
 • Annuleringen/wijzigingen van lessen worden bekend gemaakt op de pagina lesuitval.
 • Reserveer alleen een plek in de les als je zeker weet dat je komt.
 • Heb je gereserveerd maar kun je toch niet komen, maak je reservering dan ongedaan via ‘Mijn sportoverzicht’ op de website van Olympos (eerst inloggen), zodat je plek vrij komt voor een andere sporter.
Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Dag Datum Tijd Niveau Docent Maximum Gereserveerd Reserveren
  
di
16 apr
18:30 - 19:25
Alle niveaus
Hannah
34 32 Reserveer  
  
wo
17 apr
16:15 - 17:10
Alle niveaus
Wotte
34 24 Reserveer  
  
do
18 apr
18:15 - 19:10
Alle niveaus
Rens
34 20 Reserveer  
  
vr
19 apr
17:00 - 17:55
Alle niveaus
Wotte
34 0 Vanaf 17 apr
  
za
20 apr
09:30 - 10:25
Alle niveaus
Hannah
34 0 Vanaf 18 apr
  
ma
22 apr
17:30 - 18:25
Alle niveaus
Rens
34 0 Vanaf 20 apr
 • kra

U.S.W.V. de Domrenner

Wil jij wielrennen en daarnaast ook veel gezelligheid? Word dan lid van de Utrechtse Studenten Wielervereniging de Domrenner! Naast het gezamenlijk trainen is er ook tijd voor veel gezellige activiteiten zoals borrels, feestjes, barbecues en verschillende kampen naar binnen- en buitenland. Interne competities zoals de tijdritcompetitie, clubkampioenschappen of de wattmeister challenge zorgen ook nog voor leuke krachtmetingen tegen andere Domrenners!

 

Trainingen
In het zomerseizoen trainen we drie keer per week buiten, op maandag woensdag en zaterdag. De rondjes die we fietsen variëren van 50 tot 80 km waarbij op zaterdagen af en toe gekozen wordt voor een langere toertocht (natuurlijk met appeltaart!). Maar ook in de winter staan we zeker niet stil! Elke week gaan we samen spinnen, hebben we ook een circuittraining (kracht en core-stability training) en wordt er op zaterdag nog buiten getraind. Ook kunnen we twee andere disciplines toevoegen aan onze trainingen. We hebben een offroad app, waardoor leden veelal met elkaar gaan crossen. Daarnaast doen we aan tijdrijden. We hebben een tijdrit-competitie waarvoor we gezamenlijk trainen en een clubteam voor het Nederlands ClubKampioenschap (NCK), wat als team tijdrit wordt gehouden. 

 

Niveaus
U.S.W.V. de Domrenner is een wielervereniging voor zowel beginners als gevorderden. Heb jij van die ontzettende superbenen en wil je jouw talenten ook graag bewijzen tijdens wedstrijden? Of wil je liever een rondje rustig fietsen en je langste afstand verbreken? Voor beide ben je bij De Domrenner aan het goede adres.

Als echte wedstrijdrijder kan je het geel-blauwe Domrenner-wedstrijdteam versterken! Zowel voor mannen als vrouwen bieden wij de mogelijkheid om op competitief niveau je talenten te tonen. Er worden wedstrijden gereden in Nederland, tegen andere studenten wielerverenigingen, maar ook meerdaagse wedstrijden in o.a. België!
Heb je een wielrenfiets, maar heb je er nog niet zoveel kilometers mee gefietst: kom dan ook vooral langs! De Domrenner is er ook voor beginners. We fietsen tijdens alle trainingen ook met een groepje die het rustig aan doet, voor zichzelf, maar natuurlijk ook voor jou! Ook als je nog geen racefiets hebt, kun je eens een training uitproberen, want er zijn namelijk twee leenfietsen!

 

Kampen
Naast onze gebruikelijke trainingsactiviteiten en wedstrijden, biedt De Domrenner ook de mogelijkheid om mooie gebieden buiten Utrecht te verkennen. Met kampen in binnen- en buitenland heb je tot wel 5 keer per jaar de gelegenheid om met elkaar prachtige gebieden te verkennen. Zo doen we traditiegetrouw jaarlijks Zuid-Limburg of de Ardennen aan. Daarnaast zijn er recent ook kampen georganiseerd naar de Eifel, het Sauerland en de Vogezen, en zijn de bergen rond Annecy, Embrun en Alpe d'Huez aangedaan. Als berggeit kom je dus ook volledig aan je trekken.
 
Klinkt dit je allemaal als muziek in de oren, stuur dan een mailtje naar secretaris@domrenner.nl en dan zien we je graag een keer op de training!

 

Contributie (exclusief OlymPas)

€ 20,00*

 

* Als student van de HU/UU kan direct een lidmaatschap worden afgesloten. Studenten van andere universiteiten dienen te mailen naar secretaris@domrenner.nl en worden op een wachtlijst geplaatst tot er een plek beschikbaar is. 
 

Meer informatie

Bestuur: bestuur@domrenner.nl
Secretaris: secretaris@domrenner.nl
www.domrenner.nl

 

Lid worden?

Als je lid wil worden van een SSV, dan dien je:

 • Contributie te betalen aan de SSV van je keuze. Die contributie verschilt per vereniging.
 • Te beschikken over een voldoende lang geldige OlymPas of verenigingskaart. Val je in tariefcategorie A, dan is een OlymPas verplicht; val je in tariefcategorie B of C, dan kun je kiezen tussen de OlymPas en de verenigingskaart.
 • Je gratis bij Olympos te registreren als lid van de SSV.

 

De stappen 2 en 3 kun je online regelen. Ben je al lid van de vereniging, dan kan dat direct via de rode tabel hieronder. Ben je nog geen lid, klik dan eerst hier voor meer informatie en welke stappen je verder dient te doorlopen.

Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Duur Tarief A B C en X  
  
Registratie tot en met 31 juli 2024 € 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow