Kratistos vrij sporten

Olympos heeft een mooie tweede fitnesslocatie 'Kratistos', gelegen op de begane grond van P+R Utrecht Science Park (naast Olympos). Het is een strakke, industriële ruimte van 325m2 waar je terecht kunt voor fitness- en krachttraining. 

In de ruimte staan een tweetal rigs voor gymnastic- en halteroefeningen, tevens een groot assortiment aan gewichten, bumper Plates, halters, kettelebells en twee platforms voor gewichtheffen. Daarnaast staan er ook nog airdynes, concept roeiers, S-drives, Ski ergometers en een tank om aan het uithoudingsvermogen te werken.

Naast vrij trainen kun je ook de intensieve cursus hyrox of Cross challenge volgen. Zo kun je nieuwe technieken leren en verantwoord je grenzen verleggen. Let op: tijdens de cursussen is er beperkt ruimte voor vrij trainen in Kratistos.

Gratis met OlymPas
Met een geldige OlymPas kun je binnen de openingstijden onbeperkt vrij trainen in Kratistos. Je hoeft niet tevoren te reserveren (let op: in de Olympos fitness is vooraf een timeslot reserveren wél verplicht!).

Ben je nieuw in Kratistos?
Meld je dan de eerste keer binnenkomst aan bij de aanwezige instructeur of toezichthouder. Je krijgt dan een korte uitleg over de veiligheids- en gebruiksregels en de trainingsmogelijkheden in Kratistos.  

Gebruiksregels
Als je deelneemt aan het sportaanbod van Olympos, dien je je aan de gebruiksregels te houden. Neem kennis van alle regels vóór je naar Olympos komt. Samen zorgen we er zo voor dat iedereen veilig en verantwoord kan sporten.

Openingstijden Kratistos*

Maandag08.00 - 20.30 uur
Dinsdag08.00 - 20.30 uur
Woensdag08.00 - 20.30 uur
Donderdag08.00 - 20.30 uur
Vrijdag08.00 - 20.30 uur
Zaterdag12.00 - 16.00 uur
Zondag10.00 - 18.00 uur

*) Op feestdagen is Kratistos gesloten. Klik hier voor meer informatie.

Lees meerVerberg

SKVU Obelix

SKVU Obelix is de Utrechtse krachtsportvereniging voor en door studenten. Elke week wordt er fanatiek en gezellig samen getraind. Verschillende sporten en verschillende mensen, maar allen delen ze de passie voor krachtsport.

 

Lessen
’s Avonds verzorgen we lessen in powerliften, gewichtheffen, calisthenics, strongman en bodybuilding. Deze lessen zijn voor zowel beginners als gevorderden en zijn van hoge kwaliteit. Onze powerliftingles en coaching wordt bijvoorbeeld verzorgd door Nederlands kampioene (-84KG) Iris Kensenhuis. De lessen van Obelix vinden plaats in Kratistos maar in de zomer wordt er ook buiten getraind.

 

Activiteiten
Door het jaar heen organiseren we meerdere vrijblijvende evenementen. Dit zijn evenementen zoals borrels en barbecues, maar ook het populaire Bulkfest. Daarnaast hebben we onze sportieve evenementen zoals de Biceptische Spelen, Gripfest en de Obelix Games.

 

Coaching
Naast al deze gezelligheid bieden wij professionele ondersteuning in de verschillende krachtsportdisciplines. Als vereniging proberen we met veel wedstrijden mee te doen zoals bijvoorbeeld het Nederlands Studentenkampioenschap Powerliften (zie foto). Obelix biedt je de optie om je te begeleiden naar je (eerste) wedstrijd door middel van persoonlijke trainingsschema’s, wedstrijdbegeleiding en oefenwedstrijden binnen de vereniging.

Contributie (exclusief OlymPas)
€ 30,00 per jaar

Meer informatie
Secretaris: Roos van den Broek – info@skvu.nl, tel.: 06 1196 2706
Website: www.skvu.nl

 

Lid worden?

Als je lid wil worden van een SSV, dan dien je:

  • Contributie te betalen aan de SSV van je keuze. Die contributie verschilt per vereniging.
  • Te beschikken over een voldoende lang geldige OlymPas of verenigingskaart. Val je in tariefcategorie A, dan is een OlymPas verplicht; val je in tariefcategorie B of C, dan kun je kiezen tussen de OlymPas en de verenigingskaart.
  • Je gratis bij Olympos te registreren als lid van de SSV.

 

De stappen 2 en 3 kun je online regelen. Ben je al lid van de vereniging, dan kan dat direct via de rode tabel hieronder. Ben je nog geen lid, klik dan eerst hier voor meer informatie en welke stappen je verder dient te doorlopen.

Lees meerVerberg
Duur
Tarief
A
B
C
 
Registratie tot en met 31 juli 2024
 
€ 0,-
€ 0,-
€ 0,-