Vergaderen bij Sportcentrum Olympos

Sportcentrum Olympos is een perfecte locatie voor (sportieve)vergaderingen. Ook is de accommodatie van Olympos geschikt voor seminars, lezingen en workshops. Het sportcentrum beschikt namelijk over verschillende vergaderruimtes: de Marius Buitingzaal en 'vergader 1' en 'vergader 2'.

Marius Buitingzaal

De ruime en multifunctionele Marius Buitingzaal in de nieuwe vleugel op de begane grond is geschikt voor bijeenkomsten als seminars, lezingen, workshops en vergaderingen van 25 tot ruim 100 personen. De zaal is 221 m2 en is uitermate geschikt voor het combineren van vergaderingen met een sportieve workshop. De ruimte beschikt o.a. over een beamer, projectiescherm, een kleine keuken, voldoende bergruimte, haken voor bokszakken en nog veel meer. De huur van deze zaal bedraagt € 92,44 per uur (incl. btw).

Vergader 2

‘Vergader 2’ is een kleinere vergaderruimte van 40 m2 en biedt plaats aan 20 tot 25 personen. De ruimte is uitgerust met een digitaal scherm (diameter 70 inch) voor presentaties. Je kunt je vergadersessie uiteraard combineren met een sportclinic, toernooi of andere (teambuildings)activiteit en een hapje of drankje. Vraag naar de mogelijkheden! Het uurtarief voor deze zaal is € 41,87 (incl. btw).

Vergader 1

‘Vergader 1’ is een kleine vergaderruimte van slechts 15 m2 en biedt plaats aan maximaal 10 personen. Ook wordt deze ruimte vaak ingezet als wedstrijdsecretariaat bij sportdagen en toernooien. De ruimte beschikt over een beamer en projectiescherm. Het uurtarief voor deze zaal is € 32,55 (incl. btw).

Koffie/thee, lunch, borrel en diner

Wij voorzien je graag van koffie en thee, een lunch, een borrel en/of diner tussendoor of na afloop. Neem contact op met het sportcafé via sportcafe@olympos.nl.

Meer informatie

Neem contact op met de afdeling planning & verhuur, telefoonnummer (030) 253 1667 (tijdens kantooruren) of e-mail verhuur@olympos.nl.