Kinderfeestjes

Binnenkort een jarige? En wil je een leuk en origineel kinderfeestje organiseren? Bij een klim- of survivalfeestje op Sportcentrum Olympos kunnen kinderen zich lekker uitleven. Gezond en actief, in de buitenlucht en uitdagend! 

Sportfeestjes

Wat vindt je kind het leukst? Hij/zij kan kiezen uit:

  • een klimfeestje*
  • een survivalfeestje**

Prijzen en tijdsduur

Voor alle feestjes geldt een minimum van 8 kinderen. Een klimfeestje kost € 19,50 per kind en duurt 2 uur. Een survivalfeestje kost € 12,50 per kind en duurt 1 uur.

Begeleiding

De feestjes vinden plaats onder de deskundige begeleiding van onze enthousiaste trainers. We stemmen de oefeningen af op de leeftijd van de kinderen. Voor klimfeestjes geldt dat er 1 ouder/ begeleider per 3 kinderen aanwezig moet zijn voor assistentie. Bij een survivalfeestje moet er tenminste 1 ouder of begeleider aanwezig zijn.

Parkeren

Voor meer informatie over de parkeermogelijkheden rondom Olympos klik hier. Ook kunt u gebruik maken van de kleedkamers in Olympos indien nodig.  

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op via tel. (030) 253 1667 of e-mail verhuur@olympos.nl. Geeft u duidelijk aan welke leeftijd de kinderen hebben en naar welke data en tijden uw voorkeur uitgaat, dan kunnen wij kijken naar de beschikbaarheid van onze zalen/ klimwand en trainers.

 

* Een klimfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Een klimfeestje vindt plaats op onze klimwand Kalymnos naast de P+R. Dit is een buitenwand, in principe gaat ook bij slecht weer het feestje door.
** Een survivalfeestje vindt eveneens buiten plaats. Het is raadzaam kleding te dragen die vuil mag worden en (droge) reservekleding mee te nemen.