Bereikbaarheid

Bezoekadres

Sportcentrum Olympos
Uppsalalaan 3
3584 CT UTRECHT
Tel: (030) 253 4471

E-mail: info@olympos.nl

Bereikbaar met de auto

Neem vanuit Utrecht de A28, en volg de borden richting De Uithof / UMC. Neem vanuit Amersfoort de A28 en volg de borden richting Utrecht Science Park / De Uithof / UMC. Afslaan bij afrit nummer 2. Op het Utrecht Science Park kiest men de bestemming Uppsalalaan, dat is de eerste weg rechts. 

Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving naar Sportcentrum Olympos.

Klik hier voor meer informatie over parkeermogelijkheden.

Openbaar vervoer

 • U-OV tramlijn 22 rijdt vanaf Utrecht CS (centrumzijde) via station Vaartsche Rijn en de haltes Galgenwaard en Kromme Rijn door het Utrecht Science Park. De eindhalte is P+R Science Park. Stap hier uit; Olympos ligt direct aan de overzijde van de Uppsalalaan, op een minuut loopafstand.
   

  De reistijd tussen de haltes 'P+R Science Park' en 'Utrecht CS Centrumzijde' bedraagt 19 minuten. Op doordeweekse dagen rijdt er gedurende het grootste deel van de dag elke 6 minuten een tram; in de avond en in de vroege ochtend (voor de spits) is dit elke 15 minuten. Op zaterdag en zondag rijdt tram 22 niet! 
   
  Voor vertrektijden van tram 22 richting Olympos: klik hier
  Voor vertrektijden van tram 22 vanaf Olympos: klik hier.
   

 • U-OV buslijn 28 rijdt vanaf station Vleuten via Utrecht CS en vervolgens dwars door de binnenstad van Utrecht via Rijnsweerd en het Utrecht Science Park (haltes Botanische tuinen en Heidelberglaan – voor de gebouwen van de UU en de HU en het UMC) naar eindhalte P+R Science Park. Stap hier uit; Olympos ligt aan de overzijde van de Uppsalalaan, op een minuut loopafstand.

  De reistijd tussen de haltes 'P+R Science Park' en 'Utrecht CS Centrumzijde' bedraagt ongeveer 20 minuten. Op doordeweekse dagen rijdt er in de spits elke 7 minuten een bus; buiten de spitsuren en in het weekend is dit elke 10 à 15 minuten.

  Voor vertrektijden van bus 28 richting Olympos: klik hier
  Voor vertrektijden van bus 28 vanaf Olympos: klik hier.

Fiets

Sportcentrum Olympos beschikt ook over een fietsstalling met ruimte voor 260 fietsen. Bezoekers van het sportcentrum wordt verzocht fietsen en / of brommers in deze stalling te plaatsen.