Over Olympos

De ruime en veelzijdige accommodatie van Sportcentrum Olympos ligt op het Utrecht Science Park
Olympos is er in de eerste plaats voor studenten en medewerkers van het Utrechtse hoger onderwijs. Maar andere sportliefhebbers zijn ook welkom! 

Breed sportaanbod en sporten voor een laag tarief 

Het aanbod van Olympos is zeer gevarieerd: je kunt kiezen uit zo’n 70 verschillende sporten! Nergens in Utrecht vind je zo’n ruim aanbod. Wil je een cursus volgen? Wekelijks kunnen kiezen uit zo'n 65 groepslessen? Vrij sporten in de fitness, vrij tennissen, squashen, beachvolleyballen, klimmen op de hoge klimwand Kalymnos? Dat - en meer- kan allemaal met één sportkaart, de OlymPas

Je kunt ook lid worden van een van de 31 bij Olympos aangesloten studentensportverenigingen! Zoek in het sportaanbod of in de alfabetische lijst van alle sporten en kijk wat het beste past bij jouw wensen en mogelijkheden. Inschrijven voor een sport kan bij de sportdesk of via deze website.

Sporten met korting

Met verschillende instellingen heeft Olympos een samenwerkingsovereenkomst. Studenten en medewerkers van deze instellingen sporten daarom met ruime korting bij Olympos.

Sportdagen, evenementen en vergaderingen

De ruime en veelzijdige accommodatie van Olympos is ook te huur en geschikt voor kleine en grote evenementen. Olympos beschikt bovendien over verschillende vergaderruimtes

Sportcafé

Het sportcafé is de huiskamer van Olympos en thuisbasis van meer dan 20 studentensportverenigingen. Ook andere Olympossporters, studenten en medewerkers van het Utrecht Science Park en deelnemers aan evenementen kunnen er voor of na het sporten, college of werk terecht voor een hapje een drankje. Terwijl elders op het Science Park ’s avonds de lichten langzaam doven, is het op Olympos vaak tot na middernacht nog gezellig.