Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Small group training

Vind je het fijn om persoonlijke begeleiding te krijgen, maar train je liever niet alleen? Dan is smallgroup training iets voor jou!

 

Onder begeleiding van een personal trainer ga je met een groep van minimaal twee en maximaal tien  personen 60 minuten trainen. Het is personal training, maar dan met meerdere personen tegelijk. Omdat de groep klein blijft, kun je heel goed aan jouw eigen doelstelling(en)\ werken en wordt er nauwkeurig gelet op techniek, houding en natuurlijk op voldoende uitdaging!

 

Er is veel mogelijk tijdens de small group training, van cardio- tot krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit, van stabiliteit tot coördinatie en zelfs meer! De trainingen zijn zeer gevarieerd en alle spiergroepen komen aan bod.

 

Rooster

Het lesrooster voor alle groepslessen kan tussentijds wijzigen. Eventuele lesuitval wordt vermeld op de pagina lesuitval, op Facebook en Twitter.

Les reserveren en annuleren
Klik hier voor meer informatie. Voor het volgen van groepslessen heb je een OlymPas nodig. De OlymPas kun je bij de sportdesk of online aanschaffen, betaling geschiedt via Ideal.

Dag Datum Tijd Niveau Docent Maximum Gereserveerd Reserveren
  
di
24 sep
16:30 - 17:25
Alle niveaus
Manon Snijders
12 0 Vanaf 22 sep
  
do
26 sep
16:30 - 17:25
Alle niveaus
Leonie Pikaar
12 0 Vanaf 24 sep
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow