Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Pilates

Pilates is een training voor het hele lichaam; voor body en mind. Pilates is als het ware ‘back to the basics’: terug naar alle natuurlijke bewegingsvormen, terug naar de natuurlijke spierketens. De kracht zit ‘m vooral in de eenvoud en combinaties van de bewegingen. Zowel kracht, lenigheid als stabiliteit komen aan bod. De accenten liggen vooral op je powerhouse, met andere woorden het midden van je lichaam: rug, buik en taille.

 

In deze les ga je stap voor stap door de oefeningen en poses. Afhankelijk van je niveau krijg je aanpassingen om je oefeningen en poses te verdiepen en te perfectioneren. Beginners krijgen meer uitleg over de techniek en de opbouw. Dit maakt deze les toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

 

Locatie
Bijna alle lessen worden gegegeven op Sportcentrum Olympos. Alleen de les op donderdag 14.30 uur wordt gegeven in de binnenstad, bij Parnassos (Kruisstraat 201)

 

Gebruiksregels
Als je deelneemt aan het sportaanbod van Olympos, dien je je aan de gebruiksregels te houden. Samen zorgen we er zo voor dat iedereen veilig en verantwoord kan sporten.

 

Reserveren

 

  • Vooraf online een plek in de les reserveren is verplicht. Kom niet naar Olympos als je niet gereserveerd hebt. 
  • Reserveren kan in tabel hieronder vanaf 7:30 uur twee dagen vóór de dag waarop de les plaatsvindt.
  • Heb je geen OlymPas, dan kun je bij het reserveren van je plek in de training online een OlymPas aanschaffen voor een dag, maand of jaar. Klik hier voor de tarieven.
  • Omdat we zo veel mogelijk OlymPashouders plek willen bieden, vragen we je om niet meer dan 2 groepslessen per week te reserveren. 
  • Annuleringen/wijzigingen van lessen worden bekend gemaakt op de pagina lesuitval.
  • Reserveer alleen een plek in de les als je zeker weet dat je komt.
  • Heb je gereserveerd maar kun je toch niet komen, maak je reservering dan ongedaan via ‘Mijn sportoverzicht’ op de website van Olympos (eerst inloggen), zodat je plek vrij komt voor een andere sporter.
Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Dag Datum Tijd Niveau Docent Maximum Gereserveerd Reserveren
  
vr
29 sep
09:30 - 10:25
Alle niveaus
Sharon
25 22 Reserveer  
  
ma
2 okt
16:00 - 16:55
Alle niveaus
Jane
25 0 Vanaf 30 sep
  
di
3 okt
09:30 - 10:25
Alle niveaus
Sharon
25 0 Vanaf 01 okt
  
do
5 okt
14:30 - 15:30
Alle niveaus
18 0 Vanaf 03 okt
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2023
design by flow