Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Pilates gymball workout

Pilates is een training voor het hele lichaam; voor body & mind. Pilates is als het ware ‘back to the basics’: terug naar alle natuurlijke bewegingsvormen, terug naar de natuurlijke spierketens. 
De kracht zit ‘m vooral in de eenvoud en combinaties van bewegingen. Zowel kracht, lenigheid als stabiliteit komen aan bod. De accenten liggen vooral op je powerhouse, met andere woorden het midden van je lichaam: rug, buik en taille. 
In de pilates gymball workout zullen de klassieke pilatesoefeningen met gebruik van de gymball worden uitgevoerd, waardoor op andere wijze de core wordt gebruikt en er meer variatie in de oefeningen komt. Deze lessen zijn geschikt voor alle niveaus, mede door het gebruik van zowel grotere als kleinere gymballs en differentiatie in de oefeningen.

 

Neem een handdoek mee (verplicht).

 

Gebruiksregels
Als je deelneemt aan het sportaanbod van Olympos, dien je je aan de gebruiksregels te houden. Neem kennis van alle regels vóór je naar Olympos komt. Samen zorgen we er zo voor dat iedereen veilig en verantwoord kan sporten.

 

Reserveren
  • Vooraf online een plek in de les reserveren is verplicht. Kom niet naar Olympos als je niet gereserveerd hebt. 
  • Reserveren kan in tabel hieronder vanaf 7:30 uur twee dagen vóór de dag waarop de les plaatsvindt.
  • Heb je geen OlymPas, dan kun je bij het reserveren van je plek in de training online een OlymPas aanschaffen voor een dag, maand of jaar. Klik hier voor de tarieven.
  • Omdat we zo veel mogelijk OlymPashouders plek willen bieden, vragen we je om niet meer dan 2 groepslessen per week te reserveren. 
  • Annuleringen/wijzigingen van lessen worden bekend gemaakt op de pagina lesuitval.
  • Reserveer alleen een plek in de les als je zeker weet dat je komt.
  • Heb je gereserveerd maar kun je toch niet komen, maak je reservering dan ongedaan via ‘Mijn sportoverzicht’ op de website van Olympos (eerst inloggen), zodat je plek vrij komt voor een andere sporter.
Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Dag Datum Tijd Niveau Docent Maximum Gereserveerd Reserveren
  
wo
17 apr
15:30 - 16:25
Alle niveaus
Ora
25 3 Reserveer  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow