Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Combat

Combat, ook wel ''aeroboxing'', is een groepsles op basis van bewegingen uit verschillende vechtsporten, waaronder karate, boksen, kickboksen, kung fu, capoeira, taekwando, muy tae en tai chi. Dit betekent dat er bij combat niet alleen intensieve en explosieve , maar ook rustige en ontspannende bewegingen worden uitgevoerd, gericht op evenwicht, concentratie en coördinatie, zoals bij Kung Fu, karate en capoeira. Combat is ideaal als je van een stoere, intensieve cardio workout houdt zónder lichamelijk contact. 
Je krijgt hele sterke buikspieren, want door reactive core training maak je wel 1700 crunches in 1 les. De les is opgebouwd uit opzwepende nummers met een vaste choreografie van herhalende en opbouwende vechtbewegingen. Met als resultaat: snel kracht en uithoudingsvermogen opbouwen, en nog belangrijker: snel je hoofd leegmaken en zelfvertrouwen creëren. 
 
Deze groepsles  is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht! Ervaring op het gebied van vechtsport is bovendien niet nodig. Alle bewegingen worden elke les opnieuw uitgelegd en er wordt heel veel aandacht besteed aan veiligheid en techniek! Dus: “put your hands up and start training.”

 

Neem een handdoek mee (verplicht). 

 

Gebruiksregels
Als je deelneemt aan het sportaanbod van Olympos, dien je je aan de gebruiksregels te houden. Neem kennis van alle regels vóór je naar Olympos komt. Samen zorgen we er zo voor dat iedereen veilig en verantwoord kan sporten.

 

Reserveren
  • Vooraf online een plek in de les reserveren is verplicht. Kom niet naar Olympos als je niet gereserveerd hebt. 
  • Reserveren kan in tabel hieronder vanaf 7:30 uur twee dagen vóór de dag waarop de les plaatsvindt.
  • Heb je geen OlymPas, dan kun je bij het reserveren van je plek in de training online een OlymPas aanschaffen voor een dag, maand of jaar. Klik hier voor de tarieven.
  • Omdat we zo veel mogelijk OlymPashouders plek willen bieden, vragen we je om niet meer dan 2 groepslessen per week te reserveren. 
  • Annuleringen/wijzigingen van lessen worden bekend gemaakt op de pagina lesuitval.
  • Reserveer alleen een plek in de les als je zeker weet dat je komt.
  • Heb je gereserveerd maar kun je toch niet komen, maak je reservering dan ongedaan via ‘Mijn sportoverzicht’ op de website van Olympos (eerst inloggen), zodat je plek vrij komt voor een andere sporter.
Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Dag Datum Tijd Niveau Docent Maximum Gereserveerd Reserveren
  
do
8 jun
09:15 - 10:10
Alle niveaus
Marjolijn
25 0 Vanaf 06 jun
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2023
design by flow