Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Booty & Core XL

Booty & Core XL is een les waarbij het trainen van de billen en buik centraal staat. Door middel van weerstandsbanden en gewichten zorg jij voor een killer core en sterke billen! Ook kun je bij deze les een hoog fungehalte verwachten, een feestje voor de billen en core dus!
Maar, Booty & Core XL is veel meer dan een feestje. Het trainen van je core heeft ontzettend veel voordelen! Een sterke core zorgt voor een perfecte basis tijdens trainingen, maar ook in het dagelijks leven. Je billen en buik zijn namelijk spiergroepen die we ontzettend veel gebruiken. Je leest het al… Booty & Core XL zorgt voor de ideale combinatie tussen vrolijke tunes, een heerlijke training en sterke spieren!

 

Voor wie is Booty & Core XL geschikt en hoe ziet een les eruit? 

Deze workout is geschikt voor iedereen die het heerlijk vindt om met een grote glimlach en brandende billen een les te volgen.  Elke les ziet er weer anders uit! Soms maken we gebruik van de step, dan weer van gewichten maar je kunt bijna altijd de weerstandsbanden verwachten. In 75 minuten heb jij een super complete workout voor billen en buik! 

 

Gebruiksregels
Als je deelneemt aan het sportaanbod van Olympos, dien je je aan de gebruiksregels te houden. Neem kennis van alle regels vóór je naar Olympos komt. Samen zorgen we er zo voor dat iedereen veilig en verantwoord kan sporten.

 

Reserveren

  • Vooraf online een plek in de les reserveren is verplicht. Kom niet naar Olympos als je niet gereserveerd hebt. 
  • Reserveren kan in tabel hieronder vanaf 7:30 uur twee dagen vóór de dag waarop de les plaatsvindt.
  • Heb je geen OlymPas, dan kun je bij het reserveren van je plek in de training online een OlymPas aanschaffen voor een dag, maand of jaar. Klik hier voor de tarieven.
  • Omdat we zo veel mogelijk OlymPashouders plek willen bieden, vragen we je om niet meer dan 2 groepslessen per week te reserveren. 
  • Annuleringen/wijzigingen van lessen worden bekend gemaakt op de pagina lesuitval.
  • Reserveer alleen een plek in de les als je zeker weet dat je komt.
  • Heb je gereserveerd maar kun je toch niet komen, maak je reservering dan ongedaan via ‘Mijn sportoverzicht’ op de website van Olympos (eerst inloggen), zodat je plek vrij komt voor een andere sporter.
Dag Datum Tijd Niveau Docent Maximum Gereserveerd Reserveren
  
do
5 okt
08:30 - 09:45
XL
Sharon
30 0 Vanaf 03 okt
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2023
design by flow