Details

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Pole Fitness®

Pole Fitness® is een fitness workout waarin paaldanstechnieken worden gecombineerd met een stuk aerobics. Deze combinatie van krachttraining (paaldanstechnieken) en cardiotraining (aerobics) zorgt voor een zeer complete high-impact totale bodyworkout. De oefeningen in de danspaal worden op een zeer toegankelijke wijze getraind, waardoor het voor iedere deelnemer mogelijk wordt de technieken goed uit te voeren. Je traint kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit in een groepsles waarin je de meest spectaculaire paaltechnieken leert en waarin having fun voorop staat. 

 

Pole Fitness® is niet langer een sport die alleen door vrouwen beoefend wordt; steeds meer mannen doen met plezier mee aan de lessen Pole Fitness®. 

 

Niveaus (cursus 10 weken)

Beginners: voor cursisten die nog geen ervaring met Pole Fitness® hebben.

Halfgevorderden: voor cursisten die vorig seizoen al een cursus Pole Fitness® gevolgd hebben.

Gevorderden: voor cursisten die een jaar Pole Fitness® gevolgd hebben. Zij beschikken tenminste over een intermediate / advanced niveau.

 

Feestdagen periode 4

  • Cursus op maandag: in verband met Tweede Paasdag en Tweede Pinksterdag gaan de lessen op maandag 22 april en maandag 10 juni niet door.
  • Cursus op donderdag:in verband met Hemelvaartsdag gaat de les op donderdag 30 mei niet door.

 

Inschrijven
Om deel te nemen aan deze cursus heb je een OlymPas nodig; deze dient de gehele cursusduur geldig te zijn. Inschrijven kan vanaf twee weken voor de start van de cursus via de tabel onderaan deze pagina, of bij de sportdesk.

Let op: we hanteren geen wachtlijsten. Is de cursus van je keuze al vol, houd dan de website in de gaten om te zien of er later weer plaatsen vrijkomen. Er zijn (bijna) altijd sporters die zich weer afmelden.
 
Afmelden
Let op: heb je je voor een cursus ingeschreven maar kom je zonder afmelding bij een les niet opdagen, dan zijn we helaas genoodzaakt je direct uit te schrijven. Lees hier meer

 

Cursusperiodes
Periode 3: maandag 11 februari 2019 t/m zondag 21 april 2019 (start inschrijving ma 28 jan)
Periode 4: maandag 22 april 2019 t/m zondag 30 juni 2019 (start inschrijving ma 8 apr)

 

Ga ook naar:
Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Dag Tijd Periode Niveau Docent Tarief A B C en X  
  
wo
17:30 - 18:45
Periode 4
Beginners & halfgevorderden
Belinda Seine
€ 0,- € 0,- € 0,- Volgeboekt
  
do
19:15 - 20:15
Periode 4
Beginners
Ilse Diepeveen
€ 0,- € 0,- € 0,- Volgeboekt
  
ma
18:45 - 20:15
Periode 4
Gevorderden
Joelle Hoen
€ 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  

Pole Fitness®

Pole Fitness® is een fitness workout waarin paaldanstechnieken worden gecombineerd met een stuk aerobics. Deze combinatie van krachttraining (paaldanstechnieken) en cardiotraining (aerobics) zorgt voor een zeer complete high-impact totale body workout. De oefeningen in de danspaal worden op een zeer toegankelijke wijze aangeboden, waardoor het voor iedere deelnemer mogelijk wordt de technieken goed uit te voeren.

De groepsles Pole Fitness® is alleen geschikt voor (half)gevorderden. Dit houdt in dat je minimaal een cursus Pole Fitness® gevolgd moet hebben.

Rooster

Het lesrooster voor alle groepslessen kan tussentijds wijzigen. Eventuele lesuitval wordt vermeld op de pagina lesuitval, op Facebook en Twitter.

Les reserveren en annuleren
Klik hier voor meer informatie. Voor het volgen van groepslessen heb je een OlymPas nodig. De OlymPas kun je bij de sportdesk of online aanschaffen, betaling geschiedt via Ideal.
Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Dag Datum Tijd Niveau Docent Maximum Gereserveerd Reserveren
  
wo
22 mei
18:45 - 20:00
Gevorderden
Belinda Seine
26 0 Reserveer  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow