Alle cursussen

Alle cursussen

Bij een cursus krijg je één keer in de week op een vaste dag en tijd les van een deskundige sportdocent. Inschrijven voor een cursus is mogelijk vanaf twee weken voor de start van de cursusperiode. Je kunt je voor maximaal 2 cursussen inschrijven. Hierbij maakt het niet uit of het cursussen betreft van dezelfde sport of van verschillende sporten. Verder dient je OlymPas tijdens de hele cursusduur geldig te zijn.
 
Bekijk het actuele rooster van alle cursussen. 
 
Inschrijven / afmelden voor een cursus?
Wil je je online voor een cursus inschrijven? Klik dan in onderstaande lijst op de cursus van je keuze. Vervolgens kun je de cursus in de tabel onderaan de pagina (meestal gratis) in je winkelwagen doen. Heb je je inschreven maar kun je toch niet deelnemen aan de gehele cursus, of kun je een van de lessen niet komen? Zorg dan dat je je afmeldt! Lees hier hoe je dat doet

 

Nog geen OlymPas of OlymPas verlopen?
Je kunt de OlymPas online via deze pagina kopen of bij de sportdesk. Het kan ook tegelijkertijd met je online reservering voor een les, timeslot of cursusinschrijving. Wil je een reservering maken voor een groepesles of timeslot of je inschrijven voor een cursus terwijl je geen geldige OlymPas (meer) hebt, dan wordt je automatisch als optie een OlymPas dagkaart, maandkaart of jaarkaart aangeboden (betaling via iDeal). Klik hier voor de tarieven van de OlymPas.

 

Gebruiksregels
Als je deelneemt aan het sportaanbod van Olympos, dien je je aan de gebruiksregels te houden. Neem kennis van alle regels vóór je naar Olympos komt. Samen zorgen we er zo voor dat iedereen veilig en verantwoord kan sporten.

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow