Medewerkers

Medewerkers

Sportcentrum Olympos ligt op het Utrecht Science Park, waar ook de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, het UMCU, het Hubrecht Instituut en andere toponderzoeksinstellingen, innovatieve bedrijven en studentenwooncomplexen zijn gevestigd. Het sportaanbod voor medewerkers is breed; met de OlymPas kun je flexibel en onbeperkt deelnemen aan ruim 40 sporten. Hier vind je een overzicht van het sportaanbod van de OlymPas en de tarieven.

 

Kortingstarief medewerkers (UU, HU, UMC Utrecht, Hubrecht instituut, Westerdijk Institute, HKU, UvH, Genmab)

Vanwege de samenwerking tussen Olympos en ondergenoemde instellingen, kunnen medewerkers van deze instellingen de OlymPas met korting aanschaffen (categorie B: € 260 voor een jaar, € 26,50 voor een maand);

  • Universiteit Utrecht*
  • Hogeschool Utrecht
  • Universitair Medisch Centrum Utrecht**
  • Hubrecht Instituut/Westerdijk Fungal Biodiversity Institute***
  • Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
  • Universiteit voor Humanistiek
  • Genmab

 

* ook alumni van de Universiteit Utrecht die Vriend zijn van het Utrechts Universiteitsfonds sporten met kortingstarief B. 

** ook partners van medewerkers, oud-medewerkers (gepensioneerden), vrijwilligers en partners van vrijwilligers van het UMC Utrecht kunnen gebruikmaken van kortingstarief B.

*** bij aanschaf van een OlymPas voor minder dan zes maanden geldt kortingstarief X (€ 34,20 per maand). Bij aanschaf van een OlymPas voor zes maanden of langer geldt kortingstarief B.

 

Medewerkers van andere organisaties op het USP

Tarief X geldt voor medewerkers van alle andere dan de bovengenoemde instellingen en bedrijven op het Utrecht Science Park. Deze instellingen hebben (nog) geen partnerovereenkomst met Olympos. Olympos biedt hen met tarief X 10% korting op het reguliere tarief voor particulieren (d.w.z. 10% korting op tarief C). Zie voor meer informatie ook de website van Actief USP: www.actiefUSP.nl.

 

Inschrijven

Een OlymPas aanschaffen kan bij de sportdesk of online via deze website. Klik daarvoor hier en scroll vervolgens naar de rode tabel onderaan de pagina. De OlymPas maandkaart is alléén verkrijgbaar bij de sportdesk. 

 

- Let op: Partners van UMC Utrecht-medewerkers kunnen alleen bij de sportdesk een OlymPas aanschaffen. Oud-medewerkers (gepensioneerden), vrijwilligers en partners van vrijwilligers van het UMC Utrecht kunnen een OlymPas aanvragen met een verklaring van UMC!UIT. Deze verklaring is op te vragen via e-mailadres: umcuit@umcutrecht.nl.

 

Bedrijfsfitness

Medewerkers van de Universiteit Utrecht kunnen –naast de korting die voor hen sowieso al geldt (kortingstarief B)- de aanschaf van de OlymPas nog voordeliger maken door gebruik te maken van de universitaire Regeling Bedrijfsfitness (Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden). 

 

Evenementen, vergaderen en  horeca

De veelzijdige accommodatie van Olympos is ook te huur! Wil je een zaal, baan of veld huren voor een toernooi, sportdag, bedrijfsuitje, workshop, brainstormsessie of ander evenement?  Neem dan voor meer informatie over de mogelijkheden, beschikbaarheid  en tarieven contact op de coördinator Planning & Verhuur via tel. (030) 253 1667 of h.plettenburg@olympos.nl.


Tevens beschikt Olympos over een aantal vergaderruimtes en een gezellig sportcafé, waar het voor en na het sporten of vergaderen goed toeven is.

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow