× Aangepast sportaanbod: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft Olympos momenteel een aangepast sportprogramma! Ga naar deze pagina om te zien wat het actuele aanbod is.  

Tijdelijk sportaanbod

Olympos buiten- en binnensportprogramma

Kom lekker sporten! 

Yes! We zijn héél blij dat we weer sport kunnen aanbieden en jullie ook weer binnen kunnen ontvangen op Olympos. 

 

Aangepast aanbod

Nadat we 18 mei gestart zijn met een buitensportprogramma, openen we maandag 6 juli ook weer de deuren van onze binnenaccommodatie. Vanaf 6 juli kan er dus ook weer binnen gesport worden!   

In het kader van de overheidsmaatregelen om de verspreiding Van COVID-19 tegen te gaan, zullen we gefaseerd, gecontroleerd en met een beperkt aanbod starten. Stap voor stap zullen er meer lessen en mogelijkheden in het programma opgenomen worden. Deze pagina zal daarom regelmatig worden aangepast en aangevuld. Bekijk hieronder welk aanbod er op dit moment beschikbaar is.

 

Veiligheidsvoorschriften

Natuurlijk vraagt het aanbieden van een ‘corona-proof’ 1,5 meter-sportprogramma om creatieve oplossingen en aanpassingen. Om alles op een veilige manier te kunnen vormgeven is het van belang dat iedereen zich aan de veiligheidsvoorschriften en regels houdt. Zorg ervoor dat je kennis neemt van alle regels vóór je naar Olympos komt. Klik hier om ze te bekijken.

 

Let op: de kleedkamers en douches blijven gesloten!   

 

Nog geen OlymPas of OlymPas verlopen?

Het is momenteel niet mogelijk om ‘los’ een OlymPas te kopen. Dat kan wél tegelijkertijd met je online reservering voor een les, sport of timeslot. Wil je een reservering maken terwijl je geen geldige OlymPas (meer) hebt, dan wordt je automatisch als optie een OlymPas dagkaart, maandkaart of jaarkaart aangeboden. Klik hier voor de tarieven.

 

 Veel sportplezier en tot snel! 

 

Aangepast sportaanbod

Cursussen

  • Suppen 
  • De tenniscursussen die zijn afgebroken vanwege de gedwongen sluiting, zijn hervat. Daarnaast wordt er een nieuwe vijfweekse reeks zomertrainingen aangeboden. De inschrijving is open tot en met 24 juli.
  • de cursussen klimmen (toprope, techniek en voorklimmen) die zijn afgebroken vanwege de gedwongen sluiting, zijn hervat.

 

Vrij sporten

 

Groepslessen

 

Verenigingen

  • De meeste buitensportverenigingen hebben hun trainingen hervat. Veel binnensportverenigingen gaan vanaf 6 juli weer binnen trainen.

 

Online Home Workouts

Wil je thuis sporten, bijvoorbeeld omdat je thuis werkt of studeert, weinig tijd hebt, of omdat het slecht weer is? Op het You Tube-kanaal van Olympos staan veel verschillende home workouts (variërend van 10-40 minuten): fijn begin of einde van je studie/werkdag, of ideaal als energizer break tussendoor.

Klik hier voor meer informatie en een overzicht.   

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2020
design by flow