× Aangepast sportaanbod: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft Olympos momenteel een aangepast sportprogramma met uitsluitend buitenactiviteiten. Ga naar deze pagina om te zien wat het actuele aanbod is.

Tijdelijk sportaanbod

Oympos buitensportprogramma

Buiten sporten: we gaan starten! 
Yes! Het is zover, deze week starten we met het eerste deel van buitensportprogramma. We zijn héél blij dat we weer sport kunnen aanbieden en jullie kunnen ontvangen. 
 
Aangepast aanbod
In het kader van de overheidsmaatregelen om de verspreiding Van COVID-19 tegen te gaan, zullen we gefaseerd, gecontroleerd en met een beperkt aanbod starten. Stap voor stap zullen er meer lessen en mogelijkheden in het programma opgenomen worden. Deze pagina zal daarom regelmatig worden aangepast en aangevuld. Bekijk hieronder welk aanbod er op dit moment beschikbaar is.
 
Veiligheidsvoorschriften
Natuurlijk vraagt het aanbieden van uitsluitend een buitenprogramma om creatieve oplossingen en aanpassingen. Om alles op een veilige manier te kunnen vormgeven is het van belang dat iedereen zich aan de veiligheidsvoorschriften en regels houdt. Zorg ervoor dat je kennis neemt van alle regels vóór je naar Olympos komt. Klik hier om ze te bekijken.
 
Binnen sporten is tot 1 september helaas nog niet toegestaan. Ook wedstrijden en evenementen mogen nog niet. Het sportcafé, terras, kleedkamers, douches en toiletten zijn gesloten.  
 
Nog geen OlymPas of OlymPas verlopen?
Het is momenteel niet mogelijk om ‘los’ een OlymPas te kopen. Dat kan wél tegelijkertijd met je online reservering voor een les, sport of timeslot. Wil je een reservering maken terwijl je geen geldige OlymPas (meer) hebt, dan wordt je automatisch als optie een OlymPas dagkaart, maandkaart of jaarkaart aangeboden.
 
Veel sportplezier en tot snel! 
 

Aangepast sportaanbod

Cursussen
  • Suppen 
  • De tenniscursussen die zijn afgebroken vanwege de gedwongen sluiting, worden deze week hervat.
 
Vrij sporten
 
Groepslessen
 
Verenigingen
  • De meeste buitensportverenigingen hervatten hun trainingen deze week. Je vereniging heeft je daarover geïnformeerd (of doet dat binnenkort).
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2020
design by flow