× Aangepast sportaanbod: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft Olympos momenteel een aangepast (buiten)sportprogramma. Ga naar deze pagina om te zien wat het actuele aanbod is.  

Tijdelijk sportaanbod

Olympos actueel sportaanbod

Vanwege de door de overheid ingestelde lockdown, is onze binnenaccommodatie ten minste tot dinsdag 18 mei 2021 gesloten.

 

Buitensportaanbod

We zijn buiten wél open voor:

 

Vooraf reserveren is verplicht. Klik hierboven op de sport voor meer info en om een timeslot te boeken, een les te reserveren of om je in te schrijven voor een cursus.

 

Bekijk ook de aangepaste openingstijden.

 

Verenigingen

 

Huur accommodatie met OlymPas

Voor OlymPas-houders zijn bepaalde delen van de accommodatie last minute (d.w.z. vanaf 3 dagen tevoren) gratis te huren. Lees hier de voorwaarden.

 

Veiligheidsvoorschriften

Het is belangrijk dat iedereen zich aan de COVID-veiligheidsvoorschriften en regels houdt. Zorg ervoor dat je kennis neemt van alle regels vóór je naar Olympos komt. Klik hier om ze te bekijken

 

Nog geen OlymPas of OlymPas verlopen?

Om te sporten bij Olympos heb je een OlymPas nodig. Het is momenteel niet mogelijk om ‘los’ een OlymPas te kopen. Dat kan wél tegelijkertijd met je online reservering van een timeslot bij een van de sporten. Wil je een reservering maken terwijl je geen geldige OlymPas (meer) hebt, dan wordt je automatisch als optie een OlymPas dagkaart, maandkaart of jaarkaart aangeboden. Klik hier voor de tarieven. Ben of word je ook lid van een studentensportvereniging en wil je een OlymPas aanschaffen? Klik dan hier.

 

Tijdelijk uit het aanbod (i.v.m. de door de overheid afgekondigde COVID-maatregelen/lockdown):

  • Vrij sporten in de fitness indoor (er is wel een outdoor fitness! Zie boven)
  • Vrij sporten in Kratistos
  • Vrij sporten squash
  • Groepslessen. Wél lessen bootcamp en hardlopen, en 4-weekse cursussen buiten, zoals yoga, step&shape, HIIT power, boksen/kickboksen, pilates, kickbag, etc, zie hierboven bij korte cursussen)
  • Competities (van de verenigingen en de Olympos Futsal competitie, squashladder en tennisladder) 

 

Online Home Workouts (gratis)

Zit je veel thuis en wil je toch blijven sporten bewegen? Op het You Tube-kanaal van Olympos vind je een groot aanbod home workouts, variërend in intensiteit en in duur (10-40 minuten). Goed begin of einde van je studie/werkdag, of ideaal als energizer break tussendoor.  Klik hier voor meer informatie en een overzicht.   

 

Online Active breaks: even stretchen en bewegen tussendoor! (gratis)

Van lang achter elkaar achter je pc of laptop zitten, word je behoorlijk duf en sloom. Bovendien is lang achter elkaar zitten schadelijk voor je gezondheid en funest voor je nek/schouder- en andere spieren. Olympos biedt daarom korte active breaks (ca 15 min) en energizers (5 minuutjes) aan.

 

Active breaks en energizers zijn korte beweegpauzes tijdens het thuis studeren of werken en kun je makkelijk tussendoor doen (no sweat, dus omkleden is niet nodig). Je krijgt er (weer) energie van! 

Tune dus gratis in en doe even mee. Klik hier voor meer info. Herinnering ontvangen als een break van start gaat, zodat je niet vergeet te bewegen en even te pauzeren? Abonneer je dan op het kanaal.

 

Meer informatie

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg updates over nieuw sportaanbod, nieuwe roosters, aangepaste veiligheidsregels, kortingsacties, evenementen en ander nieuws. Ga naar www.olympos.nl/nieuwsbrief om je in te schrijven.
  • Natuurlijk kun je Olympos ook volgen op Facebook, InstagramTwitter en YouTube.
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow