Vacatures

Vacatures

Medewerker sportdesk (24,5 uur per maand)

Ben je student en zoek je een leuke bijbaan? Olympos is met ingang van 1 maart of half februari (inwerken in de periode daarvoor) op zoek naar een enthousiaste student die ons team van sportdeskmedewerkers komt versterken.
 
We zoeken een deskmedewerker voor diensten op verschillende avonden/dagen, met name donderdagavond en maandagavond en overdag in het weekend. 
 
Ben jij…
... flexibel beschikbaar op donderdagavond, maandagavond en op weekenddagen?
... bereid om extra diensten te werken?
... klantgericht, representatief, sportminded, communicatief en enthousiast?
 
Stuur dan je sollicitatie en cv via e-mail naar Dita van Wijk, coördinator sportdesk. Wil je meer informatie of heb je vragen over de vacature(s), bel dan gerust naar (030) 253 4470.
 

Sportdocenten

Olympos zoekt allround sportdocenten voor onze groepslessen, zoals bijvoorbeeld: Barre workout, Bootcamp, KickBag, Pilates, Spinning, Supershape, Yoga, Booty workout en Powerpump. We hebben plek voor zowel vaste als invaldocenten. 

 

Ben je enthousiast, geef je graag en goed les en wil je werken op een superleuke plek? En heb je een relevante sportopleiding? Stuur dan een mailtje met korte motivatie naar Manon, via m.beurskens@olympos.nl

 

Opleiding volgen?

Is sporten jouw passie en zou je wel willen lesgeven, maar heb je nog geen opleiding? Neem dan met Manon (zie emailadres hierboven) en vraag naar de mogelijkheden! 

 

 

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2023
design by flow