Vacatures

Vacatures

Medewerker sportdesk

Ben je student en zoek je een leuke bijbaan? Olympos is op korte termijn op zoek naar een enthousiaste student die ons team van sportdeskmedewerkers komt versterken voor de diensten op dinsdagen van 16.30 tot 24.00 uur (7,5 uur per week).
Ingangsdatum van deze vacature is 1 juni; inwerken in de maand mei.

 

Als medewerker van Olympos ontvang je een OlymPas, en kun je gratis sporten.

 

Ben jij…

  • ... beschikbaar op dinsdagen van 16.30 tot 24.00 uur?
  • ... klantgericht, representatief, sportminded, communicatief en enthousiast?

Stuur dan je sollicitatie en cv via e-mail naar Dita van Wijk, coördinator sportdesk. 

Wil je meer informatie of heb je vragen over de vacature(s), bel dan gerust naar (030) 253 4470 of mail naar het bovengenoemde mailadres.

 

Squashtrainer (3 uur per week)

Olympos is op zoek naar een nieuwe squashtrainer voor het verzorgen van de squashtrainingen. Het gaat om 3 uur per week op de dinsdag- of woensdagavond. 

 

De squashtrainingen worden georganiseerd in samenwerking met studentensquashvereniging US Beat It. De vereniging regelt de indeling van de trainingsgroepen. De trainingen worden gegeven in groepjes van 6 spelers op twee banen. Een periode bestaat uit tien lessen van een uur.

 

Heb je minimaal een WSF Level 1 of gelijkwaardig diploma en lijkt het je leuk om deze squashtrainingen voor ons te geven? Stuur dan snel een mailtje met je cv naar Nancy Lijten via n.lijten@olympos.nl.

 

Sportdocenten

Olympos zoekt nieuwe leuke allround sportdocenten voor o.a. onze groepslessen spinning, POP pilates, BRN®, Barre workout, zumba, dance en powerpump. We hebben plek voor zowel vaste als invaldocenten. 


Ben je enthousiast, geef je graag en goed les en wil je werken op een superleuke plek? En heb je een relevante sportopleiding of de bereidheid en motivatie om een opleiding te volgen? Stuur dan een mailtje met korte motivatie naar Manon, via m.beurskens@olympos.nl

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2022
design by flow