Vacatures

Vacatures

Medewerkers sportdesk 

Ben je student en zoek je een leuke bijbaan? Olympos is op korte termijn op zoek naar drie enthousiaste studenten die ons team van sportdeskmedewerkers komen versterken. We zoeken twee medewerkers voor de zaterdagen en zondagen, en een voor de donderdagavond. 

Hieronder vind je wat meer details: 

 
  • vacature voor zaterdag-zondag: 34,5 uur per maand (verspreid gewerkt op 2 zondagen en 1 zaterdag per maand). Ingangsdatum 1 november, inwerken z.s.m in oktober.
  • vacature voor zaterdag - zondag: 23 uur per maand (verspreid gewerkt op 2 zondagen per maand). Ingangdatum 1 december, inwerken in november. 
  • vacature voor (elke) donderdagavond  21,5 uur per maand (19.00- 24.00 uur). Ingangsdatum 1 december, inwerken in november.
 
Ben jij…
  • ... (deels) beschikbaar in het weekend OF beschikbaar op de donderdagavond?
  • ... klantgericht, representatief, sportminded, communicatief en enthousiast?

 

Stuur dan je sollicitatie en cv via e-mail naar Dita van Wijk, coördinator sportdesk. 

Wil je meer informatie of heb je vragen over de vacature(s), bel dan gerust naar (030) 253 4470.
 

Sportdocenten 

Olympos zoekt flexibele, jonge en enthousiaste sportdocenten voor een aantal vaste lessen en voor de invalpoule, met name voor de lessen van Les Mills, Yoga en Pilates. Maar ook voor andere groepslessen kunnen we docenten gebruiken. Heb je interresse? En heb je een relevante sportopleiding of de bereidheid en motivatie om een opleiding te volgen? Stuur dan z.s.m. een e-mail met korte motivatie en je cv naar Manon Beurskens-Snijders. Wil je zien welke groepslessen Olympos nog meer wekelijks aanbiedt? Klik dan hier

 

Open sollicitaties 

Open sollicitaties en/of sollicitaties van sportdocenten zijn altijd welkom. Stuur hiervoor een e-mail naar info@olympos.nl.

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2018
design by flow