Vacatures

Vacatures

Functioneel Beheerder (0,7-1,0 fte)

Olympos zoekt een functioneel beheerder Microsoft Dynamics (NAV) of ervaring met andere ERP-omgeving.

 Wil jij in een leuke, kleine informele organisatie met korte lijnen grote impact maken voor sporters, andere klanten en collega’s?

 

Als functioneel beheerder ga je onder andere aan de slag met de (door)ontwikkeling en uitrol van bestaande en nieuwe applicaties en zorg je ervoor dat sporters op laagdrempelige en gebruiksvriendelijke wijze sportactiviteiten en faciliteiten online kunnen reserveren, en lidmaatschaps- en andere producten kunnen aanschaffen. Ook draag je bij aan een optimale bezetting van de accommodatie en faciliteer en ondersteun je een soepel verloop van de door ICT ondersteunde relevante bedrijfsprocessen.

 

Olympos heeft goede arbeidsvoorwaarden. Zo kun je als medewerker van Olympos gratis sporten en gebruikmaken van het brede sportaanbod. 

 

Interesse? Lees hier meer over de vacature. Reageren kan tot 1 juni 2023.
 

Medewerkers Sportaccommodatie

Sportcentrum Olympos is voor beheer- en toezichtwerkzaamheden op zoek naar enthousiaste medewerkers sportaccommodatie, voor gemiddeld (minimaal) 8 uur per week - met name avond- en weekenddiensten. Om je een beeld te kunnen vormen van de inhoud van de functie kun je hier de functiebeschrijving bekijken.
 
Ben je student en heb je interesse in deze bijbaan, stuur dan je cv en een korte motivatie naar Bart Scheffers, Coördinator Sportaccommodatie: b.scheffers@olympos.nl. Uiteraard kun je hem ook mailen als je vragen hebt over de vacature.

 

Sportdocenten

Olympos zoekt allround sportdocenten voor onze groepslessen, zoals bijvoorbeeld: Barre workout, Bootcamp, KickBag, Pilates, Spinning, Supershape, Yoga, Booty workout en Powerpump. We hebben plek voor zowel vaste als invaldocenten. 

 

Ben je enthousiast, geef je graag en goed les en wil je werken op een superleuke plek? En heb je een relevante sportopleiding? Stuur dan een mailtje met korte motivatie naar Manon, via m.beurskens@olympos.nl

 

Opleiding volgen?

Is sporten jouw passie en zou je wel willen lesgeven, maar heb je nog geen goede opleiding? Neem dan met Manon (zie emailadres hierboven) en vraag naar de mogelijkheden! Via Olympos zou je wellicht in overleg een opleiding kunnen volgen (duur: vaak meerdere dagen).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2023
design by flow