Vacatures

Medewerker financiële administratie (12 - 14 uur)

Olympos is op zoek naar een zelfstandige en betrokken medewerker financiële adminstratie voor 12-14 uur per week. 
Je gaat werken als financieel-administratief medewerker en verricht diverse administratieve en administratief-organisatorische werkzaamheden. Je voert je taken uit in nauw overleg met je leidinggevende en de boekhoudkundig medewerker.


Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

Solliciteren kan tot en met zondag 5 april 2020 door je motivatie met cv te mailen naar John Looman via j.looman@olympos.nl.

 

Fitnessinstructeur (8 - 15 uur)

Olympos is per direct op zoek naar een of twee fitnessinstructeurs voor minimaal 8 uur per week en maximaal 15 uur per week op zondag en een doordeweekse dag (bij voorkeur vrijdag). Gezien de samenstelling van ons team zijn we met name op zoek naar vrouwelijke instructeur. De startdatum is zo snel mogelijk, afhankelijk van de ontwikkelingen van het Coronavirus.

Heb je minimaal een fitnesstrainer A-diploma of gelijkwaardig diploma? Klik dan snel hier om te kijken of je in ons profiel past.

Solliciteren kan tot en met zondag 5 april 2020 door je motivatie met cv te mailen naar Dirk Wijnalda via d.wijnalda@olympos.nl.

 

Sportdocenten 

Olympos zoekt nieuwe leuke allround sportdocenten voor o.a. onze groepslessen POP pilates, BRN®, Barre workout, zumba, dance en powerpump.
We hebben plek voor zowel vaste als invaldocenten. 

 

Ben je enthousiast, geef je graag en goed les en wil je werken op een superleuke plek? En heb je een relevante sportopleiding of de bereidheid en motivatie om een opleiding te volgen? Stuur dan een mailtje met korte motivatie naar Manon, via m.beurskens@olympos.nl

 

 

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2020
design by flow