Vacatures

Medewerker sportdesk (+/- 22 uur per maand)

Ben je student en zoek je een leuke bijbaan? Olympos is op korte termijn op zoek naar een enthousiaste student die ons team van sportdeskmedewerkers komt versterken.

 

We zoeken een deskmedewerker voor met name de diensten op donderdagavonden en weekenden. 

Ben jij…

  • ... flexibel beschikbaar op donderdagen en op weekenddagen?
  • ... bereid om extra diensten te werken?
  • ... klantgericht, representatief, sportminded, communicatief en enthousiast?

 

Stuur dan je sollicitatie en cv via e-mail naar Dita van Wijk, coördinator sportdesk. Wil je meer informatie of heb je vragen over de vacature(s), bel dan gerust naar (030) 253 4470.

 

Sportdocenten 

Olympos zoekt nieuwe leuke allround sportdocenten voor o.a. onze groepslessen POP pilates, BRN®, Barre workout, zumba, dance en powerpump.
We hebben plek voor zowel vaste als invaldocenten. 


Ben je enthousiast, geef je graag en goed les en wil je werken op een superleuke plek? En heb je een relevante sportopleiding of de bereidheid en motivatie om een opleiding te volgen? Stuur dan een mailtje met korte motivatie naar Manon, via m.beurskens@olympos.nl

 

Medewerkers sportcafé

Zoek je een leuke bijbaan in de horeca? En ben je student, flexibel en wil je werken op de tofste plek op het Utrecht Science Park, namelijk in ons Sportcafé? En: lijkt het je ideaal dat je ook nog eens gratis kunt sporten?  Wees dan snel en stuur een mailtje met je cv en korte motivatie naar: sportcafe@olympos.nl. Het is belangrijk dat je goed Nederlands en Engels spreekt en verstaat. Horeca-ervaring is niet nodig.

 

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2020
design by flow