Vacatures

Vacatures

Medewerkers Sportcafé (m/v)

Ben je student en zoek je een bijbaan? Ons (net vernieuwde!) toffe Sportcafé is op korte termijn zoek naar nieuwe medewerkers! Ben je flexibel en gezellig? Stuur je (korte) motivatie en CV naar Marco en Jolanda via email: sportcafe@olympos.nl.

 

Vacature salsadocent bij USDV U Dance

Onze dansverenging, U Dance, is nog steeds op zoek naar een nieuwe salsadocent op de dinsdagavond. Kijk op usdvudance.nl voor meer informatie.

 

Sportdocenten 

Olympos zoekt flexibele, jonge en enthousiaste sportdocenten voor een aantal vaste lessen en voor de invalpoule, met name voor de lessen van Les Mills, Yoga en Pilates. Maar ook voor andere groepslessen kunnen we docenten gebruiken. Heb je interresse? En heb je een relevante sportopleiding of de bereidheid en motivatie om een opleiding te volgen? Stuur dan z.s.m. een e-mail met korte motivatie en je cv naar Manon Beurskens-Snijders. Wil je zien welke groepslessen Olympos mog meer wekelijks aanbiedt? Klik dan hier

 

Open sollicitaties 

Open sollicitaties en/of sollicitaties van sportdocenten zijn altijd welkom. Stuur hiervoor een e-mail naar info@olympos.nl.

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2018
design by flow