Vacatures

Vacatures

Atletiektrainer gezocht

Onze partnervereniging AV Phoenix is op zoek naar een trainer voor de studentengroep.

Per 1 januari 2018 komt er een functie vrij als trainer van de studentengroep bij AV Phoenix. Deze laagdrempelige groep is speciaal voor actieve, enthousiaste studenten in het leven geroepen. Er wordt gewerkt aan de conditie en er komen regelmatig technische onderdelen aan bod. In deze groep is aandacht voor alle onderdelen van de atletiek. Zo zullen de werpnummers (kogel, discus en speer), de springnummers ((polstok)hoog, hinkstap en ver) en looponderdelen (sprint, midden-lange afstanden en horden) aan bod komen. De trainingen worden gegeven op donderdagavond van 19.00 – 20.30 uur op de atletiekbaan van Maarschalkerweerd. 
 
Klik hier voor de complete vacaturetekst.

 

Sportdocenten 

Olympos zoekt flexibele, jonge en enthousiaste sportdocenten voor de invalpoule en voor vaste lessen. Wij zoeken met name docenten voor Les Mills en andere groepslessen, bij voorkeur met een gerelateerde sportopleiding of de bereidheid en motivatie om een opleiding te volgen. Heb je interesse? Stuur dan uiterlijk eind juli een e-mail met korte motivatie en je cv naar Manon Beurskens-Snijders.

 

Open sollicitaties 

Open sollicitaties en/of sollicitaties van sportdocenten zijn altijd welkom. Stuur hiervoor een e-mail naar info@olympos.nl.

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2017
design by flow
 
paykasa bozdurma