Vacatures

Medewerker financiële administratie (0,3 – 0,4 fte)

Sportcentrum Olympos zoekt op korte termijn een medewerker financiële administratie voor 12 – 16 uur per week. Werkdagen kunnen in overleg worden ingevuld. Nieuwsgierig? Lees hier meer.

 

Medewerkers sportcafé

Zoek je een leuke bijbaan in de horeca? En ben je student, flexibel en wil je werken op de tofste plek op het Utrecht Science Park, namelijk in ons Sportcafé? En: lijkt het je ideaal dat je ook nog eens gratis kunt sporten?  Wees dan snel en stuur een mailtje met je cv en korte motivatie naar: sportcafe@olympos.nl. Vanwege de samenstelling van het team gaat de voorkeur momenteel uit naar studenten van 21 jaar of ouder. Het is belangrijk dat je goed Nederlands en Engels spreekt en verstaat.
Horeca-ervaring is niet nodig.

 

Sportdocenten 

Olympos zoekt flexibele, jonge en enthousiaste sportdocenten voor de invalpoule, met name voor de groepslessen. Heb je een relevante sportopleiding of de bereidheid en motivatie om een opleiding te volgen? Stuur dan z.s.m. een e-mail met korte motivatie en je cv naar Manon Beurskens-Snijders. Wil je zien welke groepslessen Olympos wekelijks aanbiedt? Klik dan hier

 

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow