× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  

Kinderen

Kinderfeestjes

Binnenkort een jarige? En wil je een leuk en origineel kinderfeestje organiseren? Bij een klim- of survivalfeestje op Sportcentrum Olympos kunnen kinderen zich lekker uitleven. Gezond en actief, in de buitenlucht en uitdagend!

 

Sportfeestjes

Wat vindt je kind het leukst? Hij/zij kan dus kiezen uit:

  • een klimfeestje*
  • een survivalfeestje**

 

Prijzen en tijdsduur

Voor alle feestjes geldt een minimum van 8 kinderen. Een klimfeestje kost € 19,50 per kind en duurt 2 uur. Een survivalfeestje kost € 12,50 per kind en duurt 1 uur.

 

Begeleiding

De feestjes vinden plaats onder de deskundige begeleiding van onze enthousiaste trainers. We stemmen de oefeningen af op de leeftijd van de kinderen. Voor klimfeestjes geldt dat er 1 ouder/ begeleider per 3 kinderen aanwezig moet zijn voor assistentie. Bij een survivalfeestje moet er tenminste 1 ouder of begeleider aanwezig zijn.

 

Parkeren en catering

Voor meer informatie over de parkeermogelijkheden rondom Olympos klik hier. Ook kunt u gebruik maken van de kleedkamers in Olympos indien nodig. 

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op via tel. (030) 253 1667 of e-mail verhuur@olympos.nl. Geeft u duidelijk aan welke leeftijd de kinderen hebben en naar welke data en tijden uw voorkeur uitgaat, dan kunnen wij kijken naar de beschikbaarheid van onze accommodatie en trainers.

 

* Een klimfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Een klimfeestje vindt plaats op onze klimwand Kalymnos naast de P+R. Dit is een buitenwand, in principe gaat ook bij slecht weer het feestje door.
** Een survivalfeestje vindt eveneens buiten plaats. Het is raadzaam kleding te dragen die vuil mag worden en (droge) reservekleding mee te nemen.

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow