Sportcafé

Als gevolg van de aangescherpte COVID-maatregelen is het sportcafé m.i.v. zondag 28 november 2021 volledig gesloten.

 

Sportcafé Olympos

 

Sportcafé Olympos

Welkom in de woonkamer van Olympos! We zijn heel blij je te ontvangen. 

 

Voor toegang tot het sportcafé is vanaf zaterdag 25 september een geldig Coronabewijs (QR-code) verplicht. Je moet ook een geldig ID kunnen tonen; vergeet dus niet om je ID mee te nemen! Bovendien is vanaf zaterdag 13 november een vaste zitplaats verplicht. 

 

Veiligheidsvoorschriften en huisregels
Natuurlijk vragen de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 om aanpassingen en creatieve oplossingen. Om alles op een veilige manier te kunnen vormgeven is het van belang dat iedereen zich aan de veiligheidsvoorschriften en regels houdt. 
 

Zorg ervoor dat je kennis neemt van de huisregels van het Sportcafé en van de algemene Olymposregels voor je het sportcafé bezoektBij voorbaat dank voor je medewerking!

Vactures en meer info

Meer informatie of zoek je een leuke bijbaan en wil je de crew van het sportcafé komen versterken? Neem contact op met Marco Boccaletti of Jolanda Willigenburg via (030) 253 3636, of via e-mail: sportcafe@olympos.nl.


 

 

Sportcafé Olympos ligt vlakbij de uitvalswegen en de snelweg en er is een ruime fietsenstalling en parkeergelegenheid. Klik hier voor uitgebreide informatie over de bereikbaarheid.

 
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2022
design by flow