× Aangepast sportaanbod: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft Olympos momenteel een aangepast sportprogramma! Ga naar deze pagina om te zien wat het actuele aanbod is.  

Vrij tennissen

Tennis vrij sporten

Kom vrij tennissen op een van de negen all weather banen van Olympos! Tevoren online reserveren is verplicht: om een baan en timeslot te reserveren heb je een geldige OlymPas nodig. Heb je die niet? Bij het boeken van een timeslot wordt je automatisch een OlymPas dagkaart, maandkaart of jaarkaart aangeboden (betaling via Ideal). 

 

In verband met COVID-19 gelden aangepaste regels. Om vrij te kunnen tennissen dien je je zowel aan de algemene Olympos regels als de regels die gelden voor vrij tennissen te houden. Lees deze regels s.v.p. goed door voor je naar Olympos komt.

 

In het reserveringsschema hieronder kun je een baan en timeslot reserveren.

 

Let op: het is absoluut NIET toegestaan om te komen tennissen zonder een persoonlijke online reservering vooraf, ook al heb je wél een geldige OlymPas en sta je met mensen op de baan die wél een plek op de betreffende baan hebben gereserveerd.

 

Reserveren

  • Een baan reserveren mag voor maximaal 1 uur (timeslot) per dag, en voor minimaal 2 en maximaal 4 personen. 
  • Reserveren kan vanaf twee dagen vóór de dag waarop je een baan/timeslot wil reserveren.
  • Heb je geen OlymPas, dan kun je bij de boeking van een baan en timeslot online een OlymPas aanschaffen voor een dag, maand of jaar. 
  • De sporters die samen willen tennissen moeten allemaal apart inloggen en reserveren (zodat er 2 of 4 SCO-nummers in een gereserveerd timeslot staan!). 
  • Spreek met je tennispartner(s) dus af dat je online kort na elkaar dezelfde baan in het hetzelfde timeslot reserveert (om te voorkomen dat iemand anders tegelijkertijd hetzelfde timeslot en baan reserveert)
  • Reserveer alleen een tennisbaan als je zeker weet dat je komt tennissen
  • Annuleer je baan/timeslot als je toch niet kunt komen, en doe dit dan allemaal, om te voorkomen dat banen onnodig bezet blijven (door 1 persoon). Annuleren kan online via 'Mijn sportoverzicht' op de site (eerst inloggen).

 

Openingstijden tennis
Check voor de beschikbare timeslots onderstaande reserveringstabel.  

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.
<
Today
V
>
 
woensdag 30 september 2020
08:00►09:00►10:00►11:00►12:00►13:00►14:00►15:00►16:00►17:00►18:00►19:00►20:00►21:00►22:00►
 
Baan 1
 
Baan 2
 
Baan 3
 
Baan 4
 
Baan 5
 
Baan 6
 
Baan 7
 
Baan 8
 
Baan 9
               
 
               
 
               
 
               
 
               
 
               
 
               
 
               
 
               
 
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2020
design by flow