Vrij tennissen

Tennis vrij sporten

Kom vrij tennissen op een van de negen all weather banen van Olympos! Reserveer wel, voordat je komt: om een baan en timeslot te reserveren heb je een geldige OlymPas nodig. Heb je die niet? Bij het boeken van een timeslot wordt je automatisch een OlymPas dagkaart, maandkaart of jaarkaart aangeboden (betaling via Ideal). 


Veiligheidsvoorschriften 

In verband met COVID-19 gelden aangepaste regels. Om vrij te kunnen tennissen dien je je aan de algemene Olympos regels te houden. Lees deze regels s.v.p. goed door voor je naar Olympos komt.

 

In het reserveringsschema hieronder kun je een baan en timeslot reserveren.

 

Let op: het is NIET toegestaan om te komen tennissen zonder een persoonlijke online reservering vooraf, ook al heb je wél een geldige OlymPas en sta je met iemand op de baan die wél een plek op de betreffende baan heeft gereserveerd. Er moeten dus altijd minimaal 2 SCO-nummers in een timeslot staan.

 

Reserveren

  • Een baan reserveren mag voor maximaal 1 uur (timeslot) per dag, en moet met minimaal 2 personen. Elke sporter moet apart inloggen en reserveren.
  • Spreek met je tennispartner(s) dus af dat je online kort na elkaar dezelfde baan in het hetzelfde timeslot reserveert (om te voorkomen dat iemand anders tegelijkertijd hetzelfde timeslot en baan reserveert).
  • Reserveren kan vanaf twee dagen vóór de dag waarop je een baan/timeslot wil reserveren.
  • Heb je geen OlymPas, dan kun je bij de boeking van een baan en timeslot online een OlymPas aanschaffen voor een dag, maand of jaar. 
  • De sporters die samen willen tennissen moeten allebei apart inloggen en reserveren (zodat er 2 SCO-nummers in een gereserveerd timeslot staan!). 
  • Reserveer alleen een plek op een tennisbaan als je zeker weet dat je komt tennissen.
  • Annuleer je baan/timeslot als je toch niet kunt komen, en doe dit dan allemaal, om te voorkomen dat banen onnodig bezet blijven (door 1 persoon). Annuleren kan online via 'Mijn sportoverzicht' op de site (eerst inloggen). Restitutie van een dagkaart is niet mogelijk.
  • Het is verplicht dat alle deelnemende personen voor het betreden van de tennisbaan hun OlymPassen afhangen op het banenbord naast de entree van het gebouw van Olympos. Heb je het timeslot gereserveerd op basis van een OlymPas dagkaart, zorg dan dat je de reservering kunt laten zien op je mobiele telefoon.

 

Openingstijden tennis
Check voor de beschikbare timeslots onderstaande reserveringstabel.   

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.
<
Today
V
>
 
zaterdag 4 december 2021
08:00►09:00►10:00►11:00►12:00►13:00►14:00►15:00►16:00►17:00►18:00►19:00►20:00►21:00►22:00►
 
Baan 1
 
Baan 2
 
Baan 3
 
Baan 4
 
Baan 5
 
Baan 6
 
Baan 7
 
Baan 8
 
Baan 9
               
 
               
 
               
 
               
 
               
 
               
 
               
 
               
 
               
 
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow