Beachvolleybal

Beachvolleybal

- Het beachvolleybalveld is geopend van ca 1 april tot 1 oktober -

 

Deze zomersport blijft winnen aan populariteit en dat is begrijpelijk. Het is leuk om naar te kijken en de sport is toegankelijk voor alle sporters: van absolute beginners tot de gevorderde volleyballer. Voor ieder is er wat anders uit te halen: plezier, werken aan je conditie, je beachvolleybalskills verbeteren of gewoon lekker sporten. Spelen met de wind, duiken in het zand, zonnetje erbij en gaan. 

 

In de periode april t/m september kunnen OlymPashouders gratis gebruikmaken van het beachveld

  • Met je OlymPas kun je het veld voor een uur reserveren vanaf maximaal drie dagen vantevoren bij de sportdesk via tel (030) 253 4471.
  • Alle sporters die gebruikmaken van het veld dienen een geldige OlymPas te hebben.
  • Vooraf dienen alle sporters tijdelijk hun OlymPas af te geven aan de sportdesk. Neem allemaal dus je OlymPas mee!
  • Als je introducées meeneemt zonder OlymPas, dienen ze voor gebruik van het beachveld een OlymPas dagkaart (€12) aan te schaffen bij de sportdesk (let op: als je student bent en een tweede keer wil gaan sporten, is een maandkaart al voordeliger dan een dagkaart!). 
  • Neem je eigen bal mee. Je kunt ook een bal huren bij de sportdesk voor € 4.
 
 
Geen OlymPas?
Je kunt het beachveld ook (langer tevoren) huren zonder OlymPas (klik hier voor het huurtarief), door een mailtje te sturen naar onze afdeling verhuur via verhuur@olympos.nl

 

OlymPas aanschaffen

Een OlymPas jaarkaart of maandkaart kun je online of bij de sportdesk aanschaffen. Check hier welk tarief voor jou van toepassing is. De dagkaart kan alleen bij de sportdesk aangeschaft worden.

 

Gebruiksregels
Als je deelneemt aan het sportaanbod van Olympos, dien je je aan de gebruiksregels te houden. Neem kennis van alle regels vóór je naar Olympos komt. Samen zorgen we er zo voor dat iedereen veilig en verantwoord kan sporten.

 

Locatie beachvolleybalveld

Het beachvolleybalveld ligt achter het sportcentrum, naast hockey 1. Klik hier voor een plattegrond.

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow