vrij sporten

Vrij sporten

Wil je vrij sporten in de fitnessruimte, Kratistos, op de tennisbanen, de squashbanen, klimmen op Kalymnos of tegen bijbetaling zwemmen bij een van de gemeentelijke zwembaden? Dat kan allemaal met de OlymPas. Onderaan vind je een lijst van de vrije sporten die Olympos aanbiedt. Met de OlymPas kun je óók nog gratis deelnemen aan alle groepslessen (meer dan 70 per week), bijna alle cursussen en meer! Let wel: het reserveren van een timeslot is verplicht!

 

Nog geen OlymPas of OlymPas verlopen?
Het is momenteel niet mogelijk om ‘los’ een OlymPas te kopen. Dat kan wél tegelijkertijd met je online reservering voor een groepsles, timeslot of cursus. Wil je een reservering maken terwijl je geen geldige OlymPas (meer) hebt, dan wordt je automatisch als optie een OlymPas dagkaart, maandkaart of jaarkaart aangeboden. Klik hier voor de tarieven van de OlymPas.
 
Veiligheidsvoorschriften  
In verband met COVID-19 gelden aangepaste regels en veiligheidsvoorschriften. Als je deelneemt aan een les, dien je je aan de algemene Olympos regels en voorschriften te houden. Klik daarvoor hier. Neem kennis van alle regels vóór je naar Olympos komt. Samen zorgen we er zo voor dat iedereen veilig en verantwoord kan sporten.

 

Vrij sporten

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow