vrij sporten

Vrij sporten

Wil je vrij sporten in de fitnessruimte, Kratistos, op de tennisbanen, de squashbanen, klimmen op Kalymnos of tegen bijbetaling zwemmen bij een van de gemeentelijke zwembaden? Dat kan allemaal met de OlymPas. Onderaan vind je een lijst van de vrije sporten die Olympos aanbiedt. Met de OlymPas kun je óók nog gratis deelnemen aan alle groepslessen (meer dan 70 per week), bijna alle cursussen en meer! Let wel: het reserveren van een timeslot is verplicht!

 

Nog geen OlymPas of OlymPas verlopen?
Je kunt de OlymPas online via deze pagina kopen of bij de sportdesk. Het kan ook tegelijkertijd met je online reservering voor een groepsles, timeslot of cursus. Wil je een reservering maken terwijl je geen geldige OlymPas (meer) hebt, dan wordt je automatisch als optie een OlymPas dagkaart, maandkaart of jaarkaart aangeboden. Klik hier voor de tarieven van de OlymPas.
 

Gebruiksregels en COVID-veiligheidsvoorschriften
Als je deelneemt aan het sportaanbod van Olympos, dien je je aan de gebruiksregels en COVID-veiligheidsvoorschriften te houden. Neem kennis van alle regels vóór je naar Olympos komt. Samen zorgen we er zo voor dat iedereen veilig en verantwoord kan sporten.

 

Vrij sporten

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2023
design by flow