Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

U.S.H.C.

De Utrechtse Studenten Hockey Club telt ruim 580 leden en bevindt zich op de velden van Olympos op de Uithof. Voor elke hockeyer wat wils! Je kunt hockeyen in een selectieteam, recreatieteam, of bij de starters! Liever alleen trainen en geen wedstrijden spelen? Ook dat kan!

 

Niveaus

De U.S.H.C. heeft tophockeyteams (D1-2, H1-2), overige selectieteams (D3-5, H3) en vele recreatieteams (H4-9) en (D6-17). Verder hebben wij twee beginnende groepen (startersteam en een gevorderdenteam) en één trainingsgroep (expertsteam).

 

Andere activiteiten

Naast hockey is er ook erg veel gezelligheid - met name op zondag op de velden en daarna in onze clubkroeg De Vrienden in de binnenstad. Er zijn ook allerlei commissies waarvoor je je kan aanmelden zoals de Evenementen Commissie, Jaarboek Commissie, SkiCie enzovoort. Kortom, hockey en gezelligheid.

 

Contributie (exclusief OlymPas)

€ 132 voor de recreatieteams

€ 152 voor de selectieteams

€ 35 voor trainingsleden

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.ushc.nl. Op deze website kun je je ook inschrijven. De inschrijvingen zitten altijd al snel vol. Je kunt je inschrijven vanaf 1 mei. Tijdens de UIT-week is er nog een aantal plekken beschikbaar voor hockeyende UIT-lopers. Kom dus langs onze stand, om je in te schrijven of voor meer info.

 

Opmerkingen

De selectietrainingen voor de selectieteams (D1-5 en H1-3) beginnen al in juni en de voorbereiding op het seizoen in augustus. Wil jij met de selectietrainingen meedoen? Mail naar: selecties@ushc.nl.

Voor meer informatie kun je ook altijd mailen naar commissaris_hockey@ushc.nl.

 

Lid worden?

Als je lid wil worden van een SSV, dan dien je:

  • Contributie te betalen aan de SSV van je keuze. Die contributie verschilt per vereniging.
  • Te beschikken over een voldoende lang geldige OlymPas of verenigingskaart. Val je in tariefcategorie A, dan is een OlymPas verplicht; val je in tariefcategorie B of C, dan kun je kiezen tussen de OlymPas en de verenigingskaart.
  • Je gratis bij Olympos te registreren als lid van de SSV.

 

De stappen 2 en 3 kun je online regelen. Ben je al lid van de vereniging, dan kan dat direct via de rode tabel hieronder. Ben je nog geen lid, klik dan eerst hier voor meer informatie en welke stappen je verder dient te doorlopen.

Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Duur Tarief A B C en X  
  
Registratie tot en met 31 juli 2023 € 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  

S.H.V. Rinoceros

S.H.V. Rinoceros is opgericht in 1993 door een groepje vrienden, die graag met elkaar wilde hockeyen maar geen wedstrijden wilde spelen. 

Rinoceros biedt op dit moment iedere maandag een training aan om fanatiek te hockeyen, maar de weekenden vrij te hebben. Rinoceros staat voor sportiviteit, gezelligheid en vrijblijvendheid. Wat Rinoceros zo vrijblijvend maakt is dat zij geen KNHB-competitie spelen en haar leden dus de weekenden vrij hebben.

Bij Rinoceros trainen dames en heren gemengd, waarbij de training opgedeeld is op niveau. Rinoceros heeft een beginnersgroep en een gevorderdengroep. Hockeyervaring is dus niet vereist. 

Naast alle gezellige trainingen op maandag biedt Rinoceros haar leden ook borrelavonden, feestjes en sportactiviteiten (bowlen, schaatsen, poolen, bootcamp, etc.).

 

Contributie:

€ 90 voor een heel jaar

€ 47,50 voor een half jaar (september tot eind januari, of eind januari tot begin juli)

 

Meer informatie

website: rinoceros.net

e-mailadres: secretaris.rinoceros@gmail.com

Sportpark Oostwaard
Sportpark Oostwaard

Oostwaard 32

3602 AA MAARSSEN

Duur Tarief A B C en X  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2023
design by flow