× Aangepast sportaanbod: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft Olympos momenteel een aangepast (buiten)sportprogramma. Ga naar deze pagina om te zien wat het actuele aanbod is.  
Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.
  • kra

Jumping Spectacles

Acrobatische Dansen is een danssport waarbij acrobatiek wordt gecombineerd met originele danspassen op muziek. Jumping Spectacles is opgericht in 1988 door en voor studenten uit Utrecht. Naast danstrainingen organiseren we regelmatig andere activiteiten zoals een ochtend springen bij Jumpsquare, een avond borrelen, of een spektakelles.

We geven danslessen en acrobatiektrainingen op verschillende niveaus. Onze trainingen zijn goed voor je balans, conditie en ritmegevoel. In september en in februari/maart starten er weer nieuwe beginnerscursussen op dinsdag om 19:30 uur, op onze locatie in Hoograven. Deze kosten 20 euro voor 10 lessen! 

 

Ook treden we regelmatig op met ons showteam. Op feesten, evenementen en andere leuke gelegenheden geven we gezellige en swingende demonstraties en workshops. Let's Dance!

 

Contributie:

€ 20,00 voor 10-weekse cursus
€ 66,50 lidmaatschap per half jaar

 

Meer informatie

website: www.jumps.nl

e-mailadres: jumpsrnr@gmail.com

 

Gymzaal Duurstedelaan
Gymzaal Duurstedelaan

Duurstedelaan 14 A

3525 AR Utrecht

Duur Tarief A B C en X  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow