Alle verenigingen

Alle verenigingen

Studentensportverenigingen (SSV's)

Bij Olympos zijn 31 studentensportverenigingen (SSV's) aangesloten! De meeste verenigingen nemen deel aan een bondscompetitie of doen mee aan wedstrijden. Soms op recreatief niveau, maar vaak ook op topniveau! In de lijst hieronder kun je op sport zoeken en kijken welke studentensportverenigingen er zijn. 
 

Lid worden van een vereniging?

Als je lid wil worden van een SSV, dan betaal je contributie bij je vereniging van je keuze. Die contributie verschilt per vereniging. Daarnaast is een OlymPas (als je in tariefcategorie A valt) of een verenigingskaart (als je in tariefcategorie B of C valt) verplicht, én dien je je tevens gratis bij Olympos als SSV-lid te registreren. 

 

Wil je weten wat precies voor jou van toepassing is, klik dan in de lijst hieronder dan op de sport van je vereniging. Klik vervolgens door naar de pagina van jouw SSV. Onder het rode kopje ‘Lid worden’ lees je wat je precies dient aan te schaffen en wat de kosten zijn. Natuurlijk vind je er ook meer informatie over de sport- en sociale activiteiten van je SSV!

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2023
design by flow