Rooster groepslessen

Rooster groepslessen

Je kunt gedurende het hele jaar groepslessen volgen, met uitzondering van feestdagen. In de kerstvakantie en de zomer is er een aangepast rooster. Het lesrooster kan tussentijds wijzigen. Hieronder vind je altijd het actuele rooster. Deelnemen aan deze groepslessen kan met een OlymPas.  

Let op: met een OlymPas kun je –naast het onbeperkt volgen van groepslessen- ook gratis aan nog veel meer sporten uit het aanbod van Olympos deelnemen! Klik hier voor een overzicht van het zeer brede sportaanbod waar je met de OlymPas aan kunt deelnemen.


  • Wil je meer informatie over de groepslessen? Ga dan naar het overzicht van alle groepslessen.
  • De OlymPas jaarkaart is te koop bij de sportdesk en ook online. Klik voor online aanschaf hier. Scroll vervolgens naar de tabel onderaan de pagina en reken af met iDEAL. De maandkaart en dagkaart zijn alleen bij de sportdesk te koop.
  • Eventuele lesuitval wordt vermeld op de homepage via de knop lesuitval, op Facebook en op Twitter.
  • Reserveer online of telefonisch, vanaf 07.30 uur twee dagen vóór de dag waarop de les plaatsvindt, een leskaartje voor de groepsles van je keuze. 
  • Wil je je reservering voor een groepsles ongedaan maken, dan kan dat online via 'mijn sportoverzicht' (als je nog niet ingelogd bent, s.v.p. eerst inloggen).
  • Download het groepslesrooster als pdf-bestand.

 

Zomerrooster groepslessen (geldig van 3 juli t/m 3 september)

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2017
design by flow