Inschrijven en afmelden

Inschrijven en afmelden cursus

Regels met betrekking tot het inschrijven voor cursussen

Via deze website mag je per cursusperiode inschrijven voor maximaal 2 cursussen. Hierbij maakt het niet uit of het cursussen betreft van dezelfde sport of van verschillende sporten.

Afmelden voor een (hele) cursus

Heb je je inschreven voor een cursus, maar kun je toch niet deelnemen? Stuur dan a.j.b. een berichtje met de melding dat je je wil afmelden voor de cursus naar afmeldingen@olympos.nl. Vermeld daarbij a.j.b. de cursusnaam en dag/tijd. We kunnen de vrijgekomen cursusplaats dan aanbieden aan een andere sporter. Let op: kom je zonder afmelding niet opdagen, dan word je direct uitgeschreven.

Afmelden voor een losse cursusles

Als je deelneemt aan de cursus en een (losse) les niet kunt komen, meld je dan a.j.b. af door een berichtje te sturen naar afmeldingen@olympos.nl. Vermeld daarbij ook graag de cursusnaam en datum en  tijd. Helaas zijn we genoodzaakt om cursisten die zonder afmelding niet naar de cursus komen direct uit te schrijven van de cursus. We hopen zo te voorkomen dat cursussen vol lijken, terwijl er in feite nog plekken beschikbaar zijn.

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow