Details

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Olympos Futsal Competitie

De Olympos Futsal Competitie stelt met name studenten en medewerkers van het hoger onderwijs in Utrecht in staat op recreatief niveau in een interne zaalvoetbalcompetitie te spelen. De Olympos Futsal Competitie bestaat uit een donderdag en een vrijdagtak. Beide dagen zijn aparte competities met verschillende niveaus en speeltijden. Het seizoen loopt van september t/m mei en bestaat uit een voorronde en een competitie. Op basis van de uitslagen uit de voorrondes wordt de competitie ingedeeld, waarna er één hele competitie gespeeld wordt. Een team speelt 1x per twee weken. 

Speeltijden
De speeldagen zijn op donderdag en vrijdag. De speeltijden zijn donderdag van 18.00 tot 23.00 uur in de groene hal en van 20.30 tot 23.00 uur in de beige hal, op vrijdag van 18.00 tot 23.00 uur in de beige hal. Omdat het om een interne competitie gaat, dient een team ook regelmatig een voorafgaande of volgende wedstrijd van leiding te voorzien.

Inschrijven

De inschrijving voor seizoen 2021/2022 start maandag 30 augustus 2021 om 07.30 uur. De laatste inschrijfdag is woensdag 15 september. De eerste speeldagen zijn vervolgens op donderdag 23 en vrijdag 24 september.


Inschrijven is alleen online mogelijk. Na het invullen van dit formulier ontvang je een link waarmee je de betaling van de borg en / of teambijdrage kunt voldoen.

 

Er zijn twee mogelijkheden om je in te schrijven voor de competitie: door het betalen van een teambijdrage of door het aanschaffen van OlymPassen.

Deelname met OlymPas
Alle spelers, vermeld op het inschrijfformulier, moeten een OlymPas aanschaffen. Daarnaast dient er een borg betaald te worden van € 100 per team (hiervoor ontvang je dus een betaallink). Elke speler moet zich ook nog kosteloos registreren voor de futsalcompetitie. Hiervoor ontvang je t.z.t. nog een link. Naast deelname aan de competitie kun je met je OlymPas dan ook onbeperkt deelnemen aan de groepslessen en vrije sporten (fitness, squash, en tennis), deelnemen aan de 7 tegen 7 voetbalcompetitie of inschrijven voor een cursus. Let op: de inschrijving van je team is pas definitief als minimaal zes personen de OlymPas hebben aangeschaft. Als je team niet ingeschreven wordt, dan geeft dat geen recht op restitutie van de kosten van de OlymPas; je kunt de pas immers voor heel veel andere sporten gebruiken.


Deelname door teambijdrage
Inschrijven voor de competitie kan ook door het voldoen van een teambijdrage. Deze bijdrage is vastgesteld op € 652* per seizoen per team. Daarnaast dient er tegelijkertijd een borg betaald te worden van € 100. Er hoeft geen individuele bijdrage voldaan te worden. Het aantal spelers is dus ongelimiteerd, maar alle spelers dienen zich wel kosteloos te registreren (een account aan te maken bij Olympos); je ontvangt dan een SCO-nummer. Op het inschrijfformulier moet nl. van alle teamleden het SCO-nummer vermeld worden. Heb je je nooit eerder bij Olympos geregistreerd? Klik dan hier. Je ontvangt voor de individuele registratie t.z.t. een link.


Tijdens de competitie zullen controles plaatsvinden. Iedere deelnemer die zonder individuele registratie (bij een team dat deelneemt o.b.v. de teambijdrage) of OlymPas deelneemt, zal direct bij de sportdesk een OlymPas moeten kopen. Dit moet minimaal een OlymPas dagkaart zijn.

Borg
Per team dient er € 100 borg betaald te worden. Deze borg krijg je aan het einde van het seizoen terug als je team zich aan alle regels gehouden heeft. Klik hier om de regels van de futsalcompetitie te lezen.

Opmerkingen

  • Introducés meebrengen mag. Je koopt dan vooraf voor € 11,00 een OlymPas dagkaart bij de sportdesk. Let op: met deze dagkaart mag je op de dag van aanschaf onbeperkt aan alle sporten van de OlymPas deelnemen.
  • Deelnemers moeten zich houden aan het reglement van de Olympos Futsal Competitie.
  • Deelnemende teams leveren ook scheidsrechters.
  • De futsalcompetitie volgt de KNVB regels.


*) Voor de vroege competitie op vrijdag geldt een ander tarief. Dit seizoen is verdeeld in twee delen. De bijdrage bedraagt € 162 voor de competitie in het najaar (max. 9 weken). Voor het voorjaar wordt het tarief later bekend gemaakt.

Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Duur Tarief A B C  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2022
design by flow