Hoe inschrijven

Hoe inschrijven

Om te kunnen sporten bij Olympos, heb je een geldige OlymPas nodig. 

 

Nieuw? Eerst registreren

  • Ben je nog niet ingeschreven bij Olympos? Registreer je dan s.v.p. eerst gratis via deze site (zie hiernaast 'Nu registreren'). Je ontvangt dan inloggegevens en een SCO-nummer. Vervolgens kun je via deze site online een OlymPas jaarkaart aanschaffen of je registreren als lid van een studentensportvereniging (SSV), je inschrijven voor cursussen, groepslessen reserveren en annuleren, en je (adres)gegevens beheren.
  • Al eerder ingeschreven bij Olympos? Dan heb je als het goed is een SCO-nummer (staat linksonder op je pas) en kun je meteen inloggen (zie hiernaast 'Nu inloggen').

 

Aanschaf of verlenging OlymPas

  • Als je je hebt geregistreerd, dan kun je de OlymPas aanschaffen bij de sportdesk of online via deze website (alleen de jaarkaart, ga daarvoor naar deze pagina. Scroll vervolgens naar de rode tabel onderaan de pagina. Afrekenen kan via iDEAL). De maandkaart is uitsluitend te koop bij de sportdesk. Een OlymPas kan op elk moment in het jaar aangeschaft worden en is geldig vanaf de datum van aanschaf. 
  • Wil je meer weten over het uitgebreide sportaanbod van de OlymPas en de tarieven? Klik dan hier.    
  • Zorg ervoor dat je je OlymPas (of andere sportkaart) vervolgens laat uitprinten bij de sportdesk als bewijs van inschrijving. Kijk hier om te zien welke documenten je moet meenemen en tonen bij de sportdesk. Als je al een (fysieke) pas hebt, ga dan met je pas naar de sportdesk om een sticker met aangepaste geldigheidsdatum op te halen.
  • Na ontvangst van je OlymPas (of andere kaart) kun je gaan sporten!
  • Als je je OlymPas wil verlengen, dan kan dat eenvoudig online via deze website; betaling is alleen mogelijk via iDEAL. Wil je korter dan een jaar verlengen, dan kan dat alleen bij de sportdesk. Vergeet niet om een sticker met aangepaste geldigheidsdatum bij de sportdesk op te halen.
  • Let op: Je moet je OlymPas altijd bij je hebben en op verzoek kunnen tonen. Medewerkers van Olympos controleren regelmatig of sporters gerechtigd zijn om gebruik te maken van de accommodatie en / of deel te nemen aan het sportaanbod.
 

Ga ook naar:

 

Extra’s met je OlymPas

Met een geldige OlymPas kun je naar een gratis consult bij TRIAS Fysiotherapie en InspanningLoont krijg je korting op een eerste consult bij het Sport Medisch Adviescentrum (SMA)! Deze organisaties zijn gehuisvest op Olympos. 

Direct inloggen

Ooit ingeschreven bij Olympos, dan ben je al in het bezit van een SCO-nummer en kun je direct inloggen.


Registreren

Nooit eerder bij Olympos ingeschreven? Klik dan op de knop hieronder om je te registreren. 

Zodra je je hebt geregistreerd kun 

je via deze site aankopen doen.

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow