Studentenkorting

Actie voor studenten: 20% korting op de OlymPas jaarkaart

Onze partnerinstellingen vinden het welzijn van hun studenten belangrijk. Door de samenwerking met Olympos zorgen zij ervoor dat hun studenten voordelig kunnen sporten, en voor het laagste tarief  (‘tarief A’) de OlymPas kunnen aanschaffen.
 

NPO: nog meer korting

TIjdens en na de coronapandemie investeren veel instellingen via het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) nog extra in begeleiding, activiteiten en voorzieningen die bijdragen aan studentenwelzijn.

Omdat sporten helpt om je energiek, sterk, blij en gezond te voelen (zowel fysiek als mentaal), is één van die extra investeringen een speciale extra korting op de OlymPas jaarkaart in de periode 15 augustus t/m 30 september 2022. Er is een vast bedrag voor deze extra korting beschikbaar. Als dit bedrag al vóór 30 september overschreden wordt, kan het zijn dat we de actie eerder moeten sluiten. Wees er dus op tijd bij! 

Deze speciale extra korting wordt je aangeboden door onze partnerinstellingen:

  • Universiteit Utrecht
  • Hogeschool Utrecht
  • Universiteit voor Humanistiek
  • Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

Ook studenten van de volgende vier MBO-instellingen kunnen van deze actie gebruikmaken (onderdeel van de MBO-pilot): MBO Utrecht, ROC Midden Nederland, Nimeto en Grafisch Lyceum Utrecht.

 
Ouderwets goedkoop: € 120 per jaar

Ben je student van een van bovengenoemde instellingen, dan kun je de OlymPas jaarkaart tussen 15 augustus en 30 september 2022 aanschaffen voor maar € 120 i.p.v. € 150. Je sport dan dus een jaar lang onbeperkt voor (omgerekend) een tientje per maand. Buitenkansje!

 


Tarief OlymPas

Per jaar

Regulier tarief per 1 aug 2022

€ 150

Tijdelijk tarief 15 aug t/m 30 sep 2022

€ 120

 

Voordelen van de OlymPas

Nergens in Utrecht heb je met één pas toegang tot zo veel sporten.
Nergens in Utrecht sport je als student goedkoper
Je betaalt geen inschrijfgeld
Er geldt geen opzegtermijn
Ruime openingstijden
Gezellig sportcafé! 

 

Wat kan ik doen met de OlymPas?

Klik hier voor een overzicht van het sportaanbod waar je met je OlymPas aan kunt deelnemen (in de zomervakantieperiode geldt een licht aangepast aanbod).

 

Hoe maak ik gebruik van deze kortingsactie?

Aanschaf online

Aanschaffen van de actie-OlymPas jaarkaart met 20% korting kan vanaf 15 augustus online via deze pagina. Je pas gaat in op de datum van aanschaf. Ga daarna naar de sportdesk van Olympos om je pas te laten printen. Er wordt een foto gemaakt en je ontvangt een sticker met geldigheidsdatum voor op je pas. 

 

BelangrijkKlik hier om te zien wat je moet meenemen en tonen bij de sportdesk om aan te tonen dat je recht hebt op de korting.

 

Aanschaf bij de sportdesk

Natuurlijk kun je de OlymPas ook bij de sportdesk van Olympos aanschaffen. Klik hier om te zien wat je moet meenemen en tonen bij de sportdesk om aan te tonen dat je recht hebt op de korting.


Ben je nieuw op Olympos? Maak dan éérst alvast online  een gratis account aan via www.olympos.nl/registreren. Daarna (d.w.z. in de actieperiode 15 aug - 30 sept 2022) kun je je OlymPas met korting via deze pagina aanschaffen.
 

Ik heb al een geldige OlymPas! Kan ik toch gebruikmaken van de actie? 

Ook als je op dit moment al een geldige OlymPas hebt kun je gebruikmaken van de actie en de OlymPas nu alvast met korting aanschaffen. Je nieuwe OlymPas wordt dan achter je lopende pas geplakt (en gaat automatisch in op de datum dat je huidige pas afloopt). Ga wel langs de sportdesk om een sticker met nieuwe geldigheidsdatum te halen! 

 

Looptijd actie

Deze actie loopt van 15 augustus t/m 30 september 2022. 

 

Openingstijden en bereikbaarheid

Olympos heeft ruime openingstijden (ook in de zomer) en is goed bereikbaar met fiets, bus en tram. Voor en naast Olympos zijn parkeervoorzieningen.  

 

Meer informatie

Sportcentrum Olympos, Uppsalalaan 3, Utrecht Science Park 

Tel. (030) 253 4471, e-mail: info@olympos.nl 

 

Goed op de hoogte blijven van ontwikkelingen rond het sportaanbod en ander nieuws? Op www.olympos.nl vind je altijd het actuele aanbod. Ook kun je je abonneren op de nieuwsbrief of ons volgen op Instagram, Facebook, Twitter of YouTube.

 

We wensen je heel veel sportplezier!


#backtobetter
#AlsJeFitBentDenkJeBeter  

 

 

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2022
design by flow