Sportaanbod OlymPas

Sportaanbod OlymPas

Wat kun je allemaal met de OlymPas? 

De OlymPas biedt je dagelijks toegang tot bijna het volledige sportaanbod van Olympos.

Als student of medewerker van een van onze partnerinstellingen kun je de pas met ruime korting aanschaffen (check hier de tarieven).


Met een OlymPas kun je, zonder bijbetaling:

 

Ook kun je met je OlymPas: 

  • lid worden van een studentensportvereniging (SSV). Je betaalt dan aanvullend contributie bij je vereniging (zie ook onderaan).
  • deelnemen aan de cursussen Cross Challenge en hyrox. Deze cursussen worden aangeboden in kleine groepen met intensieve begeleiding; daarom betaal je voor deelname aan deze cursussen een kleine aanvullende bijdrage.   
  • tegen bijbetaling deelnemen aan de cursus Stand Up Paddling (SUP). Vanwege de relatief kleine groepen en het relatief dure materiaalgebruik betaal je een extra bijdrage.
  • tegen bijbetaling deelnemen aan de cursussen klimmen techniek en voorklimmen (voor gevorderden).   
  • korting krijgen op een jaarabonnement zwemmen bij de gemeentelijke zwembaden.

 

Volg ons ook op InstagramFacebook of Twitter om op de hoogte te blijven van acties, actuele roosters en ander nieuws! Op ons YouTube-kanaal vind je onder andere veel gratis online home workouts. Updates in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief via www.olympos.nl/nieuwsbrief.

 

OlymPas aanschaffen?

Wil je de OlymPas aanschaffen of meer informatie over de tarieven, klik dan hier.

 

Wil je lid worden van een vereniging?

Als je lid wil worden van een studentensportvereniging (SSV), dan betaal je contributie bij de vereniging van je keuze. Daarnaast is een OlymPas of een verenigingskaart verplicht, én dien je je gratis bij Olympos als SSV-lid te registreren. Wil je weten wat precies voor jou van toepassing is en wat je dient aan te schaffen als SSV-lid? Ga dan naar de pagina Overzicht SSV's, en ga daarna via de alfabetische lijst met sporten naar de pagina van je vereniging. Onder het rode kopje ‘Lid worden’ lees je vervolgens wat je dient aan te schaffen. 

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow