Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Krachttraining voor medewerkers

Deze groepsles is speciaal bedoeld voor medewerkers en wordt gegeven in de fitness van Olympos. De lessen worden gegeven door Kjeld van Hees.

Vind je het fijn om in een kleine groep onder begeleiding aan je kracht te werken? Dan is krachttraining voor medewerkers iets voor jou!

 

Onder begeleiding van een sportdocent ga je met een groep van minimaal twee en maximaal tien medewerkers 60 minuten trainen. Omdat de groep klein blijft, kun je heel goed aan jouw eigen doelstelling(en) werken en wordt er nauwkeurig gelet op techniek, houding en natuurlijk op voldoende uitdaging!

 

Er is veel mogelijk tijdens de krachttraining, van oefening ter verbetering van lichaamshouding en flexibiliteit, van stabiliteit tot coördinatie en zelfs meer! De trainingen zijn zeer gevarieerd en alle spiergroepen komen aan bod.

 

Wil je na het sporten liever individueel douchen? Er zijn een beperkt aantal docentenkleedkamers beschikbaar, de sleutel hiervan is op te halen bij de sportdesk.

 

Neem een handdoek mee (verplicht).

 

Gebruiksregels
Als je deelneemt aan het sportaanbod van Olympos, dien je je aan de gebruiksregels te houden. Neem kennis van alle regels vóór je naar Olympos komt. Samen zorgen we er zo voor dat iedereen veilig en verantwoord kan sporten.

 

Reserveren

 

  • Vooraf online een plek in de les reserveren is verplicht. Kom niet naar Olympos als je niet gereserveerd hebt. 
  • Reserveren kan in tabel hieronder vanaf 7:30 uur twee dagen vóór de dag waarop de les plaatsvindt.
  • Heb je geen OlymPas, dan kun je bij het reserveren van je plek in de training online een OlymPas aanschaffen voor een dag, maand of jaar. Klik hier voor de tarieven.
  • Omdat we zo veel mogelijk OlymPashouders plek willen bieden, vragen we je om niet meer dan 2 groepslessen per week te reserveren. 
  • Annuleringen/wijzigingen van lessen worden bekend gemaakt op de pagina lesuitval.
  • Reserveer alleen een plek in de les als je zeker weet dat je komt.
  • Heb je gereserveerd maar kun je toch niet komen, maak je reservering dan ongedaan via ‘Mijn sportoverzicht’ op de website van Olympos (eerst inloggen), zodat je plek vrij komt voor een andere sporter.
Dag Datum Tijd Niveau Docent Maximum Gereserveerd Reserveren
  
ma
22 apr
16:00 - 17:00
Alle niveaus
Kjeld
10 0 Vanaf 20 apr
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow