× Aangepast sportaanbod: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft Olympos momenteel een aangepast sportprogramma met uitsluitend buitenactiviteiten. Ga naar deze pagina om te zien wat het actuele aanbod is.
Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Dancehall

Dancehall is een cultuur die is ontstaan in Jamaica eind jaren ’80. Dancehall is gebaseerd op grooving, op feeling en op het gevoel van samenzijn en dit wordt uitgedrukt in de dans. Energie en flow zijn grote kenmerken van deze dansstijl en komen terug in elke beweging. Met veel gebruik van de originele moves van de pioniers in de Dancehall zijn choreo’s de ene keer rauw en stoer en de andere keer sexy en zacht. 

 

Rooster

Het lesrooster voor alle groepslessen kan tussentijds wijzigen. Eventuele lesuitval wordt vermeld op de pagina lesuitval, op Facebook en Twitter.

Les reserveren en annuleren
Klik hier voor meer informatie. Voor het volgen van groepslessen heb je een OlymPas nodig. De OlymPas kun je bij de sportdesk of online aanschaffen, betaling geschiedt via Ideal. 

Dag Datum Tijd Niveau Docent Maximum Gereserveerd Reserveren
Geen aanbod
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2020
design by flow