× Aangepast sportaanbod: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft Olympos momenteel een aangepast sportprogramma! Ga naar deze pagina om te zien wat het actuele aanbod is.  
Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Conditietraining (kick) boksen

Deze groepsles is speciaal bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om (beter) te leren boksen en kickboksen. In deze lessen word je uitgedaagd met oefeningen die zorgen voor een betere techniek, meer kracht, meer flexibiliteit (goed voor hogere trappen) en een beter uithoudingsvermogen. We gebruiken bewegingen die functioneel zijn en het hele lichaam activeren. Er zullen actieve rondes zijn waarin de hartslag stijgt, afgewisseld met korte pauzes waarin je leert om efficiënt te herstellen. Zo werk je specifiek aan een (kick)boks conditie en wie wil dat nou niet?!
 
Uiteraard houden we altijd voldoende afstand van elkaar (minstens 1,5 meter) en wordt er bijvoorbeeld niet gespard. Dit heeft ook voordelen: er zijn geen materialen nodig en het is een mooie kans om je techniek te verbeteren! In de lucht stoten, trappen en voetenwerk verbeteren is een waardevolle toevoeging op je normale training en veel professionele vechters doen dit al decennia. Het zorgt namelijk voor een betere beheersing en controle. Kom dus lekker buiten trainen en gebruik deze tijd om nóg beter in vorm te komen dan je al was!

 

Neem een handdoek mee en een eigen matje (als je dat hebt). Desinfectiemiddel / desinfecterende handgel zijn aanwezig.

 

Locatie

 • De les wordt gegeven op het kunstgrashockeyveld 1. 
  Parkeer je fiets in de fietsenstalling voor Olympos bij de borden hockey / USHC en volg de bordjes hockey naar het veld.

 

Veiligheidsvoorschriften  
In verband met COVID-19 gelden aangepaste regels en veiligheidsvoorschriften. Als je deelneemt aan een les, dien je je aan de algemene Olympos regels en voorschriften te houden. Klik daarvoor hier. Neem kennis van alle regels vóór je naar Olympos komt. Samen zorgen we er zo voor dat iedereen veilig en verantwoord kan sporten.

 

Reserveren

 • Vooraf online een plek in de les reserveren is verplicht. Kom niet naar Olympos als je niet gereserveerd hebt. 
 • Reserveren kan in tabel hieronder vanaf 7:30 uur twee dagen vóór de dag waarop de les plaatsvindt.
 • Heb je geen OlymPas, dan kun je bij het reserveren van je plek in de training online een OlymPas aanschaffen voor een dag, maand of jaar. Klik hier voor de tarieven.
 • Omdat we zo veel mogelijk OlymPashouders plek willen bieden, vragen we je om niet meer dan 2 groepslessen per week te reserveren. 
 • We streven ernaar om lessen, ondanks tegenvallende weersverwachtingen, zo veel mogelijk door te laten gaan.
 • Annuleringen/wijzigingen van lessen worden bekend gemaakt op de pagina lesuitval.
 • Reserveer alleen een plek in de les als je zeker weet dat je komt.
 • Heb je gereserveerd maar kun je toch niet komen, maak je reservering dan ongedaan via ‘Mijn sportoverzicht’ op de website van Olympos (eerst inloggen), zodat je plek vrij komt voor een andere sporter.
Dag Datum Tijd Niveau Docent Maximum Gereserveerd Reserveren
Geen aanbod
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2020
design by flow