Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Body strength

Kan je sterk zijn zonder typische sportschool oefeningen te doen? Ja zeker! Bij body strength leer je diverse leuke en uitdagende oefeningen waarbij je voornamelijk met je eigen lichaamsgewicht werkt. Hierdoor verbeter je niet alleen je functionele kracht maar ook je spiercoördinatie (motoriek) en balans. 

De les is geïnspireerd door de kracht en coördinatie die onder andere nodig is voor Pole Fitness® en core balance. Body strength zorgt zowel voor een sterke core (buik en rug) als voor een sterk boven- en onderlichaam. Bij onder andere Pole Fitness® blijken sommige spieren veel meer getraind te worden dan andere, waardoor er een disbalans in het lichaam kan ontstaan (blessures). Om dit te voorkomen is het belangrijk om aanvullende krachttraining te doen en is er tijdens de les ook aandacht voor blessurepreventie-oefeningen. Al deze aspecten maken body strength echter ook zeer geschikt voor wie een andere sport doet of nog niet sport maar wel op een leuke manier sterk wil worden.  
De lessen zijn afwisselend, met oefeningen die je alleen of met z’n tweeën doet, (het wordt dus ook gezellig!) en de nadruk zal liggen op de uitvoering zodat je de oefeningen later ook zelf kan doen. 

 

 

Rooster

Het lesrooster voor alle groepslessen kan tussentijds wijzigen. Eventuele lesuitval wordt vermeld op de pagina lesuitval, op Facebook en Twitter.

Les reserveren en annuleren
Klik hier voor meer informatie. Voor het volgen van groepslessen heb je een OlymPas nodig. De OlymPas kun je bij de sportdesk of online aanschaffen, betaling geschiedt via Ideal.
Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Dag Datum Tijd Niveau Docent Maximum Gereserveerd Reserveren
  
vr
24 mei
17:00 - 17:55
Alle niveaus
Jojanneke Voorhoeve
22 0 Vanaf 22 mei
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow