Details

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Spinning

Fietsen op muziek op de allernieuwste spinningbikes met behulp van verschillende weerstanden en levels. Een les spinning geeft naast een hoog calorieverbruik ook een verbetering van de conditie, vermindering van het lichaamsgewicht, verbetering van de lichaamssamenstelling en verbetering van het spieruithoudingsvermogen. Voor deze les is het zeker aan te raden om een bidon en handdoek mee te nemen.

Rooster

Het lesrooster voor alle groepslessen kan tussentijds wijzigen. Eventuele lesuitval wordt vermeld op de pagina lesuitval, op Facebook en Twitter.

Les reserveren en annuleren
Klik hier voor meer informatie. Voor het volgen van groepslessen heb je een OlymPas nodig. De OlymPas kun je bij de sportdesk of online aanschaffen, betaling geschiedt via Ideal.
Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Dag Datum Tijd Niveau Docent Maximum Gereserveerd Reserveren
  
do
18 jul
18:00 - 18:55
Alle niveaus
Rens Cremers
34 33 Reserveer  
  
ma
22 jul
17:30 - 18:25
Alle niveaus
Rens Cremers
34 0 Vanaf 20 jul
  
wo
24 jul
16:15 - 17:10
Alle niveaus
Rens Cremers
31 0 Vanaf 22 jul
  • kra

USWV de Domrenner

Wil jij wielrennen, mountainbiken, spinnen en daarnaast ook veel gezelligheid? Word dan lid van de Utrechtse Studenten Wielervereniging de Domrenner! Naast het gezamenlijk trainen is er ook tijd voor veel gezellige activiteiten zoals borrels, feestjes, barbecues en verschillende kampen naar binnen- en buitenland.

Trainingen
In het zomerseizoen hebben we drie keer per week een buitentraining, op maandag woensdag en donderdag, waarbij we rondjes van 60 tot 80 km fietsen. Maar in de winter staan we ook zeker niet stil! Elke week gaan we samen spinnen en hebben we ook een circuittraining (kracht en core-stability training)

Niveaus
USWV de Domrenner is een wielervereniging voor zowel beginners als gevorderden. Dus heb je een wielrenfiets maar heb je er nog niet zoveel kilometers mee gefietst: laat je niet afschrikken, want de Domrenner is er ook voor beginners. Ook als je nog geen racefiets hebt, kun je eens een training uitproberen, want er zijn namelijk twee leenfietsen!
Heb je daarentegen van die ontzettend gespierde fietsbenen en wil je je talenten ook graag bewijzen tijdens wedstrijden: ook hiervoor ben je bij de Domrenner aan het goede adres. Kom dan het geel-blauwe Domrenner-wedstrijdteam versterken! Zowel voor mannen als vrouwen bieden wij de mogelijkheid om op competitief niveau je talenten te tonen.


Kampen

Naast onze gebruikelijke trainingsactiviteiten en wedstrijden, biedt De Domrenner ook de mogelijkheid om mooie gebieden buiten Utrecht te verkennen. Met kampen in binnen- en buitenland heb je tot wel 5 keer per jaar de gelegenheid om met elkaar prachtige gebieden te verkennen. Zo doen we traditiegetrouw jaarlijks Zuid-Limburg en de Ardennen aan. Daarnaast zijn er recent ook kampen georganiseerd naar de Eifel en het Sauerland, en zijn de bergen rond Annecy, Embrun en Alpe d'Huez aangedaan. Als berggeit kom je dus ook volledig aan je trekken.

 
Contributie (exclusief OlymPas)

€ 20,00

 

Meer informatie

Bestuur: bestuur@domrenner.nl
Secretaris: secretaris@domrenner.nl
www.domrenner.nl

 

Lid worden?

Als je lid wil worden van een SSV, dan dien je:

  • Contributie te betalen aan de SSV van je keuze. Die contributie verschilt per vereniging.
  • Te beschikken over een voldoende lang geldige OlymPas of verenigingskaart. Val je in tariefcategorie A, dan is een OlymPas verplicht; val je in tariefcategorie B of C, dan kun je kiezen tussen de OlymPas en de verenigingskaart.
  • Je gratis bij Olympos te registreren als lid van de SSV.

 

De stappen 2 en 3 kun je online regelen. Ben je al lid van de vereniging, dan kan dat direct via de rode tabel hieronder. Ben je nog geen lid, klik dan eerst hier voor meer informatie en welke stappen je verder dient te doorlopen.

Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Duur Tarief A B C en X  
  
Registratie 18-19 heel jaar € 0,- € 0,- € 0,- kan nu niet meer
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow