Monkey Moves

Monkey Moves

Monkey Moves, Apeleuke Multisport lessen

Wil je jouw apekop ook de basis van en leven lang gezond bewegen aanleren? Dan is Monkey Moves iets voor jullie!

Neem jouw apekop mee op jungle reis! Samen leren we elk seizoen meer van de 10 populairste sporten van Nederland, in een vaste gezellige groep met veel individuele aandacht, waarbij we werken aan een optimale sportieve - en sociale ontwikkeling van jouw apekop! 


Waarom Monkey Moves

De Monkey Moves lessen zijn met zorg samengesteld door een groep van enthousiaste bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten, bewegingsagogen en sporttrainers. Je kind zal hier leren over goed bewegen, en er is ook veel aandacht voor sociale vaardigheden.  

"Monkey Moves apeleuke multisport lessen voor fitte, zelfredzame kinderen met een positief zelfbeeld"


Hoe ziet een Monkey Moves les eruit

Gedurende een seizoen komen alle tien de sporten aan bod. Elke sport komt ten minste drie weken aanbod. Elke les begint met een apeleuk warming-up dansje (waar ouders aan mee mogen doen), elke les is er veel muziek en altijd een klim- en klauter parcours. 

Bekijk het filmpje eens van een Monkey Moves Basketbal les in Amersfoort.


Voor wie

De Monkey Moves lessen zijn er voor apekoppen van af 1, 5 t/m 9 jaar. De groepen zijn ingedeeld naar ontwikkelingsniveau 1,5 – 3 jaar, 3 – 4 jaar, 4 – 6 jaar en 6 – 9 jaar. De overlap in de groepen is heel bewust gekozen, zodat iedere apekop op z’n eigen niveau uitgedaagd kan worden.
Kom gewoon eens een GRATIS proefles volgen en overtuig jezelf.


Meer informatie

www.monkeymoves.nl

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2017
design by flow