Korting

Actie: Korting voor medewerkers**

Het is een rare tijd geweest: Op het Utrecht Science Park was het de afgelopen twee jaar behoorlijk stil. De meeste medewerkers werkten (grotendeels) thuis. Inmiddels komen er gelukkig weer meer collega’s op locatie werken.

 

** Deze actie geldt ook voor studenten die in tariefcategorie B vallen!

 

Welkom terug en gezonde leefstijl 

Tijdens de coronacrisis werd het nog maar eens extra duidelijk hoe belangrijk een gezonde leefstijl is. Olympos wil helpen om de Science Park community (weer) fit en vitaal te maken en te houden. We bieden daarom bieden medewerkers tijdelijk een ruime korting aan op een jaar onbeperkt all-in sporten.

 

Actie-tarieven: 20% korting op de OlymPas

Alle sporters die vallen in tariefcategorie B, C of X krijgen 20% korting op een OlymPas jaarkaart.

 

Categorie Normale prijs Kortingstarief Omgerekend per maand
B € 270 € 216 € 18
X € 355,50 € 284,40 € 23,70
C € 395 € 316 € 26,33

 

Welk kortingstarief geldt voor mij? 

Wil je weten in welke tariefcategorie je valt? Klik dan hier.

 

Wat kan ik doen met de OlymPas?

Klik hier voor een overzicht van het sportaanbod waar je met je OlymPas aan kunt deelnemen. (in de zomervakantieperiode geldt vaak een licht aangepast aanbod).

 

Hoe maak ik gebruik van deze kortingsactie?

Aanschaffen van de actie-OlymPas jaarkaart met 20% korting kan online via deze pagina. Je pas gaat in op de datum van aanschaf. 

 

Ga daarna naar de sportdesk van Olympos om je pas te laten printen. Er wordt een foto gemaakt en je ontvangt een sticker met geldigheidsdatum voor op je pas. 

Klik hier om te zien wat je moet meenemen en tonen bij de sportdesk om aan te tonen dat je recht hebt op de korting.

 

  • Natuurlijk kun je de OlymPas ook bij de sportdesk van Olympos aanschaffen. Klik hier om te zien wat je moet meenemen en tonen bij de sportdesk om aan te tonen dat je recht hebt op de korting.
  • Ben je nieuw op Olympos? Maak dan eerst een gratis account aan via www.olympos.nl/registreren. Je kortingstarief wordt automatisch berekend. Daarna kun je je OlymPas met korting via deze pagina aanschaffen.

 

Ik heb al een geldige OlymPas! Kan ik toch gebruikmaken van de actie? 

Ook als je op dit moment al een geldige OlymPas hebt kun je gebruikmaken van de actie en de OlymPas nu alvast met korting aanschaffen. Je nieuwe OlymPas wordt dan achter je lopende pas geplakt (en gaat automatisch in op de datum dat je huidige pas afloopt). Ga wel langs de sportdesk om een sticker met nieuwe geldigheidsdatum te halen. 

 

Looptijd actie

Deze actie loopt t/m september 2022. 

 

Openingstijden en bereikbaarheid

Olympos heeft ruime openingstijden (ook in de zomer) en is goed bereikbaar met fiets, bus en tram. Voor en naast Olympos zijn parkeervoorzieningen.  

 

Meer informatie

Sportcentrum Olympos, Uppsalalaan 3, Utrecht Science Park 

Tel. (030) 253 4471, e-mail: info@olympos.nl 

 

Goed op de hoogte blijven van ontwikkelingen rond het sportaanbod en ander nieuws? Op www.olympos.nl vind je altijd het actuele aanbod. Ook kun je je abonneren op de nieuwsbrief of ons volgen op Instagram, Facebook, Twitter of YouTube.

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2022
design by flow